Людмила Александровна Очеретная- Биография, възраст, нетна стойност, съпруг, Wiki

Людмила Александровна Очеретная е бивша съпруга на настоящия президент на Русия и бивш министър-председател Владимир Путин, а също така е известна като бивша първа дама на Русия.

Бързи факти

Пълно истинско име Людмила Александровна Очеретная
Псевдоним Людмила
Възраст (към 2022 г.) 65 години
Професия Бивша първа дама
Дата на раждане 5 януари 1958 г
Място на раждане Калининград, Съветски съюз, Русия
Сегашен адрес Съветски съюз, Русия
Нетна стойност N/A
Националност Руски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Зодия Козирог
Височина (прибл.) 5 фута 4 инча
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг
Съпруг Владимир Путин (1983-2013), Артур Очеретни

Людмила Александровна Очеретная Възраст и ранен живот

Людмила Александровна Очеретная е роден на 6 януари , 1958 г . Родена е в руския град Калининград. Тя е на 65 години към 2022 г. По същия начин Людмила реже тортата си за рождения ден на 6 януари всяка година. Людмила е родена под знака на Козирог. Тя е родена като дъщеря на Александър Абрамович Шкребнев (баща) и Катрин Тихоновна Шкребнева (майка). Баща й преди е работил в близката механична фабрика. Людмила прекарва младостта си в игри с по-малката си сестра Олга Александровна. Людмила е рускиня по националност и принадлежи към бялото етническо малцинство. Тя също се придържа към християнската вяра. Завършила е основно и средно образование и е записана в гимназия. Междувременно Людмила се записва в Ленинградския държавен университет, за да продължи обучението си. Завършила е испански език и филология през 1986 г.

Височина и тегло на Людмила Александровна Очеретная

По отношение на измерванията на тялото, тя е отлична и спокойна личност. Людмила Александровна Очеретная е висока 5 фута 4 инча и тежи около 60 килограма. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Людмила Александровна Очеретная

Нетна стойност на Людмила Александровна Очеретная

Колко е нетната стойност на Людмила Александровна Очеретная? Приблизителната нетна стойност на Людмила в момента не е налична. По същия начин Людмила може да е спечелила значителни пари по време на работата си като бивша първа дама на Русия. Смята се, че бившият й съпруг, бившият руски премиер Владимир Путин, има нетно състояние от 70 милиарда долара към 2022 г. Нетният доход на Владимир идва от позицията му на руски министър-председател. По същия начин Владимир не е разкрил годишната си заплата към момента, но можем да предположим, че получава значителна сума от своята онлайн професия.

Владимир също получава допълнително възнаграждение за промоция на марката, сътрудничество и спонсорирани договори. Нетното състояние и доходите на Владимир несъмнено ще се подобрят през следващите дни, ако той продължи да преследва интереса си с усърдие и решителност.

кариера

След издигането на Владимир до политическа известност, Людмила не се показваше на руската политическа сцена, като често избягваше светлината на прожекторите, освен ако не е необходимо от етикета, и ограничаваше публичното си участие до подкрепящи думи за съпруга си. Като първа дама Людмила Путина беше уредник на фонд, който имаше за цел да подобри руския език и от време на време правеше забележки за руския език и образование. Нейната страст към поддържането и защитата на руския език я подтикна да се противопостави публично на промените в правописа.

Руската академия на науките финансира група за изследване и препоръки за подобряване на правописа на руския език. След осем години усилия идеите им бяха оповестени публично през 2002 г. Въпреки това по-късно те бяха отхвърлени от Путина, който цитира процъфтяващата икономика на Русия като една от причините, поради които правописната реформа е не само излишна, но и преждевременна. Въпреки че един московски таблоид каза, че Людмила Путин де факто е прекратила всички усилия за промяна на правописа, истината остава, че общественият и научен отговор на ревизиите е бил достатъчно лош, за да принуди инициативата за реформа да бъде изоставена.

Според Ройтерс, Людмила е основала и финансира Центъра за развитие на междуличностните комуникации (CDIC), който произвежда милиони долари. Офисите на CDIC са в сърцето на Москва, на улица Воздвиженка, в сградата, известна преди като Volkonsky House, която притежава.

Людмила Александровна Очеретная Съпруг и брак

Кой е съпругът на Людмила Александровна Очеретная? Людмила се омъжи за дългогодишния си партньор Владимир Путин. Путин е министър-председател на Русия. Първата среща на Людмила и Путин беше в Ленинград. Людмила и Путин се женят на 28 юли 1983 г. пред приятелите и семейството си, след като са разменили контакти и са се срещали известно време. По същия начин Людимал и Путин се разведоха през 2013 г., след като бяха женени в продължение на 40 години. Точната причина за развода на Людмила и Путин засега не е известна.

Людмила и Артур Очеретни се ожениха за втори път. Людмила е щастливо омъжена дама. Артур, нейният съпруг, е руски бизнесмен по професия. Освен това Артур е с 21 години по-млад от Людмила. Специалният ден, в който Людмила и Арур се срещнаха за първи път, засега не е известен.

По същия начин техните приятели и семейство присъстваха на голямата сватба на Людмила и Артур през 2015 г. Людмила и Артур са женени от седем години и имат перфектен брак. Те изглеждат изцяло отдадени един на друг. Следователно в момента няма доказателства за развода на Людмила и Артур.

Популярни Публикации