Davide Sanclimenti- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Давиде Санклименти е бизнесмен от Манчестър и състезател в риалити шоуто. Обединеното Кралство. Заради италианските си черти на жребец, този привлекателен мъж привлече вниманието на женската аудитория. Тълпата го нарича гръцки бог, тъй като той е прекрасен във всеки аспект. Отличните му черти изглежда са изсечени директно от камъка.

Бързи факти

Рождено име Давиде Санклименти
Псевдоним Дейвид
Популярни за Появява се в сезон 8 на Love Island
език английски, италиански
Училище Местно училище в родния град
образование 1. Бакалавърска степен по икономика и бизнес администрация
2. Erasmus Exchange – MSc Accounting & Finance
3. Магистърска степен по финанси и банкиране
Алма матер Университет на L’Aquila
Университетът на Салфорд
Римски университет Тор Вергата
Професия Бизнесмен
Зодия Не се знае
Националност британски
Етническа принадлежност Италиански
Нетна стойност 0k USD (приблизително)
Възраст (към 2022 г.) на 27 години.
Дата на раждане През 1995г
Място на раждане Рим, Италия
Сегашен адрес Манчестър
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′ 0″
Тегло (прибл.) В килограми: 95 кг

Възраст и ранен живот на Давиде Санклименти

Давиде Санклименти е роден в хиляда деветстотин деветдесет и пет в Рим, Италия. Според страницата му в LinkedIn той е завършил университета в L’Aquila през 2017 г. с бакалавърска степен по икономика и бизнес администрация. Той получава своята магистърска степен по счетоводство и финанси от Университета на Салфорд през 2019 г. След това завършва тригодишна магистърска степен по финанси и банкиране в Римския университет Тор Вергата през 2020 г. Давиде Санклименти също знае как да използва сложни формули на Excel за Финанси. Специалист е по финансов анализ, финансово моделиране и прогнозиране на финансовите отчети.

Височина и тегло на Давиде Санклименти

Давиде Санклименти е висок 6 фута 0 инча . Тежи около 95 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Давиде Санклименти

Нетната стойност на Davide Sanclimenti

Колко е нетната стойност на Davide Sanclimenti? Печалбите на Davide от неговата фирма S Delux Shisha изглеждат значителни. Санклименти харчи много пари, когато излиза с приятелите си, въз основа на начина му на живот. Той ходеше на фитнес всеки ден и имаше страхотно тяло. В резултат на това нетната стойност на Davide Sanclimenti се оценява на около 0k USD към октомври 2022 г.

кариера

Дейвид преди е работил като експерт по продажбите и мениджър продажби в Libertine Club, според страницата му в Linkedin. През 2020 г. той продължава да работи като асистент счетоводител в Bridgewater Finance Group в Манчестър. Работил е като младши финансов директор във Philips Trust Corporation. След това, през юли 2021 г., Давиде Санклименти, с неговия богат опит във финансовата индустрия, беше назначен за директор на S Delux Shisha. S Deluxe Shisha всъщност е фирмата на Davide, която той ръководи. Той предлага най-голямата електроника Shisha gadget на потребителите чрез своята фирма за техните специални събития и социални събирания.

Давиде Санклименти Гадже и запознанства

С кого се среща Давиде Санклименти? Когато беше разпитан за миналия си роман на Острова на любовта, Дейвид призна, че все още е необвързан и не е намерил подходящия човек за него. Той описа себе си като придирчив човек. Но според третия епизод на Love Island Сезон 8, Дейвид е открил истинската си любов. Той отвлече Джема Оуен, 19-годишната дъщеря на бивш английски футболист. Джема заряза Лиам Луелин в полза на Дейвид.

Популярни Публикации