Дауни Саханович - Всичко, което трябва да знаете за нейната връзка

Бивш Саханович е известната съпруга на Девън Сава, канадски актьор. Тя е продуцент от Канада. Тя е родена в Канада и е израснала там. Девън е известен с ролите, които играе от дете. Той започва своята актьорска кариера, когато е на 15 години, през 1993 г. Той е роден и израснал във Ванкувър, Британска Колумбия. Дауни израства в смесено домакинство; баща му е поляк, а майка му е смес от различни раси. Той израства, наслаждавайки се на представления и се смяташе за изключително привлекателен от малък. Той започва като говорител на детски екшън играчки.

Бързи факти

Пълно име Бивш Саханович
Първо име Бившия
Фамилия Саханович
Дата на раждане 30 ноември 1978 г
Възраст 42 години
Професия Съпруга на знаменитост
Националност канадски
Град на раждане Ванкувър
Държава на раждане Канада
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Стрелец
Семейно положение Женен
Съпруг Девън Сава
Без деца две
Женен Дата ноември 2010 г
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 52 кг

Брак

Дауни е блажено омъжена за Девън от единадесет години. През ноември 2010 г. те размениха брачни обети. Двамата имат две деца, Хъдсън Сава и Скарлет Хелена Сава, и имат тясна семейна връзка. Двойката предпочита да запази личния си живот възможно най-личен. Те се срещаха дълго време, преди да решат да се оженят и да се подкрепят по всякакъв възможен начин.

деца

Дауни и нейният съпруг, Девън, имат две деца, Хъдсън Сава и Скарлет Хелена Сава. Те имат силна връзка с децата си и прекарват толкова време заедно, колкото могат. Децата също са изключително близки, както показват профилите на Девън в социалните мрежи.  Бивш Саханович

Бивш Sahanovitch (Източник: Google)

Личният живот на Dawni

Въпреки че работи в развлекателния бизнес, Дауни предпочита да пази личния си живот далеч от суровия свят на онлайн реакции, критики и камери. Тя има активен акаунт в Instagram, но последователите й са ограничени, тъй като акаунтът й е таен и никой друг не може да вижда публикациите й. Девън също не споделя много снимки със съпругата си, въпреки факта, че публикува често.

Религиозните убеждения на Девън?

Девън смята себе си за агностик и не вярва в религии. Той не изповядва никаква религия и смята, че всеки трябва да има право да изповядва вярата си свободно. Тоест, той не вярва в Бог, но вярва в способностите на хората. Той обаче вярва, че всеки трябва да бъде свободен да избира вярата си и да я променя, ако реши.

Политика

Девън има силни политически възгледи и не ги крие; вместо това той често ги изразява с всичките си последователи в социалните медии. Постът му прави много очевидно, че той не е фен на Доналд Тръмп и е яростно против него. Той също беше много щастлив, когато Джо Байдън спечели изборите и стана президент на Съединените щати.

  Бивш Саханович

Бивш Sahanovitch (Източник: Google)

Той вярва в равенството, свободата и мира, които Тръмп не демонстрира през цялото си президентство. Девън показа на публиката голямо разнообразие от жанрове, докато играе, от комедия през романтика до трилър и ужаси. Той показа, че е много гъвкав изпълнител.

Височина и тегло на Dawni Sahanovitch

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Тя е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има лешникови очи.

Нетна стойност на бивш Саханович 2022 г

Нетната стойност на Dawni е неизвестна, но типичният доход за продуцент на телевизионни програми в Канада е приблизително 60 000 C$. В резултат на това тя трябва да печели нещо сравнимо със средното за страната. Счита се, че нетното състояние на Девън Сава е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации