Кой е Люк Паскуалино? Wiki, възраст, височина, съпруга, нетно състояние, етническа принадлежност, кариера

Лука Паскуалино или Люк Паскуалино Джузепе Паскуалино, известен още като Лука Джузепе Люк Паскуалино, е британски модел и актьор. Нетното състояние на Люк Паскуалино е 3 милиона долара към 2022 г. Той натрупа състоянието си чрез кариерата си на модел и актьор. Той е най-известен с това, че играе емблематичната роля на Фреди Макклеър в популярния телевизионен сериал Skins.

Бързи факти

Име Люк Паскуалино
Пълно име Лука Джузепе Паскуалино
Друго име Лука Джузепе Люк Паскуалино
Нетна стойност 3 милиона долара
Дата на раждане 19 февруари 1990 г
Възраст 32 години
Родно място Питърбъро, Кеймбриджшир, Англия
Професия Актьор и модел
Националност британски
Роден град Питърбъро, Кеймбриджшир, Англия
Зодия Лео
Училище Walton Community School, Walton, Peterborough, Англия
Колеж / университет Местен частен университет, Англия, Обединеното кралство
Образователна квалификация Завършвам

Биография на Лука Паскуалино

Люк Паскуалино е роден на 19 февруари 1990 г. Той е на 32 години към 2022 г. Той е роден и израснал в Питърбъроу, Кеймбриджшър, Англия, в добре установено християнско семейство. Той е британец по националност и следва християнската вяра. Завършва основното си образование в Walton Community School в Walton, Peterborough, Англия. След това се записва в местен частен университет в Англия, Обединеното кралство, където завършва. Той също посещава Stamford Art Centre, където учи драма с Мартин Темпест.

Люк Паскуалино Възраст, височина, тегло

Люк Паскуалино е висок около 6 фута 2 инча и тежи около 74 кг. Той има дълга и стилна тъмнокафява коса, както и блестящи тъмнокафяви очи, които са красиви и хипнотизиращи. Люк Паскуалино

Люк Паскуалино

кариера

Той също играе известната роля на Д'Артанян в популярния телевизионен сериал 'Мускетарите'. Наред с тях той се появява в редица популярни телевизионни сериали и филми през цялата си кариера.

Нетната стойност на Люк Паскуалино през 2022 г

Нетното състояние на Люк Паскуалино е 3 милиона долара към 2022 г. Той прави по-голямата част от парите си от различните си филмови проекти, телевизионни проекти и други бизнес начинания.

Люк Паскуалино Съпруга, брак

Люк Паскуалино в момента е неженен. Засега не излиза с никого и е необвързан. Преди това той имаше кратки връзки с Пери Едуардс, Джесика Зор и Клариза Клейтън.

Люк Паскуалино е красив и интелигентен мъж с чаровна и смела личност. Той има мощна и привлекателна физика, впечатляващи размери на тялото и ромбовидно мускулесто тяло. Обикновено се облича в спортни дрехи, които подхождат на характера му.

Популярни Публикации