Видеото на О Джей Симпсън в TikTok става вирусно с група млади жени, които го будят шумно

TikTok е пълен със странни видеоклипове, които стават вирусни през цялото време. Видео в TikTok на куп млади дами, които шумно събуждат О Джей Симпсън, озадачи интернет. Андрю Силвърман (@baseballcane23) сподели видеото преди пет дни. Профилът на Силвърман в TikTok гласи, че той е бивш играч на бейзбол от университета в Маями и собственик на фирмата за спортни сувенири Icon Auction & Events, която се намира във Форт Лодърдейл, Флорида.

Видеото без надписи в TikTok получи над 459 000 гледания и над 15 000 харесвания. Освен това предизвика някои забавни отговори от онлайн потребители.

OJ Simpson Viral TikTok Video

Let’s wake up OJ at 1am, е надраскано над видеото. Група от 20-30-годишни дами се приближават до стаята на Симпсън, където той се вижда да спи на кадрите. Те крещят и вдигат много шум, за да го събудят. Човек записа на видеозаписа и можеше да се чуе гласът му да заявява,Да тръгваме, време е за купон у дома! Време е да ставаме, ставаме, ставаме.

 О Джей Симпсън

Когато Симпсън без риза се събуди и кацна на ръба на леглото си, всички останали дами избухнаха в смях и викаха. Една дама беше наблюдавана да слуша музика на телефона си, докато друга с руса коса извика: Събуди се! Събуди се! Когато камерата се измести, за да покаже как другите използват телефоните си, антуражът избяга от стаята в края на филма.

Вирусното видео предизвика някои забавни реакции от интернет потребителите, като много от тях се позоваха на твърденията за убийство на бившата звезда от NFL. Някои дори изразиха своето отвращение, като казаха, че имат много въпроси относно видеото. Малко хора открито го определиха като обезпокоително.

Един потребител дори оприличи О Джей Симпсън на серийния убиец Тед Бънди. Мъж на средна възраст, който се появи на няколко кадъра, също беше забелязан от нетизените. Някои хора го идентифицираха като волейболиста Тим Ховланд, но това беше само слух, разпространен от потребители на Twitter и не можеше да бъде доказан.

 О Джей Симпсън

Бившият спортист получи предсрочно освобождаване от затвора през декември 2021 г.

О Джей Симпсън беше осъден на пет години условно освобождаване, което трябваше да изтече на 9 февруари 2022 г. През октомври 2008 г. той беше осъден за организиране на въоръжен грабеж с пет други лица. Бандата беше обвинена в тормоз на двама продавачи на спортни сувенири в хотел и казино Palace Station в Лос Анджелис. 74-годишният призна престъплението, заявявайки, че е взел това, което някога е било негово, но е било взето след оправдателната му присъда през 1995 г.

Той беше осъден на 33 години затвор в поправителния център в Лавлок в Невада, с шанс да бъде освободен след девет години. Симпсън получи условно освобождаване през 2017 г. и ще остане в затворен комплекс в Невада до 14 декември 2021 г.

Популярни Публикации