Салонът със супер големи размери ще бъде пуснат скоро по WE TV

На 29 юли от 22:30 часа WE Tv ще представи на своите зрители ново риалити шоу – Super Sized Salon. ET/PT. Програмата ще покаже напълно уникален козметичен салон за населението с големи размери. Различни клиенти с голям размер са показани безсрамно да използват всички удобства на салона във видеото, което е заснето в известния фризьорски салон Babydoll Beauty Couture в Лас Вегас.

Сезон 1 на Super Sized Salon ще бъде повече от просто салонна поредица за своята публика. Вместо това сериалът ще има завладяваща драма с участието на опитни стилисти в салона. Те ще имат комбинация от лични и професионални конфронтации, но трябва да продължат да предоставят най-доброто обслужване на своите потребители.

Официалният синопсис на програмата е както следва:Може ли Babydoll Beauty Couture Salon да се обедини, за да накара жените с всякакъв размер да се чувстват и изглеждат красиви, докато растящото напрежение причинява раздразнение сред стилистите?

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Джейми Лопес (@thelegendaryjamielopez)

В миналото салонът Super Sized Salon сезон 1 също наблягаше на приемането на тялото.

Зрителите трябва да знаят, че Babydoll Beauty Couture, представеният салон на шоуто, насърчава приемането на тялото от 2012 г. Салонът, който е собственост на козметичния художник Джейми Лопес, кани жени с всякакви форми, размери и цветове. Според история на Cosmopolitan, на Джейми Лопес й е писнало как бизнесът за красота се отнася към нея по различен начин заради нейния размер. Освен това няколко салона таксуват клиенти с наднормено тегло с допълнителна такса. Джейми обясни мотивацията си да започне салон за приемане на тялото в интервю за Yahoo Beauty:

Бях мотивиран от факта, че във Вегас няма място, където мога да направя ноктите или косата си, което да отговаря на изискванията ми като жена с големи размери, и осъзнах, че е време да направя някои промени за дамите с големи размери земното кълбо, казва тя.

 Супер голям салон

Лопес се опита да промени изцяло историята на индустрията, което я подтикна да създаде Babydoll Beauty Couture в Лос Анджелис. Освен това през 2017 г. тя стартира нов салон в Лас Вегас. Освен това салонът разполага с разнообразна група от петима салонни специалисти, които ще участват в програмата Super Sized Salon. Включва Astra, наречена Funky Chunky, която ободрява своя стилистичен екип с ентусиазираното си и окуражаващо поведение, което им помага да работят оптимистично на фона на стресови обстоятелства.

След това има A-Love, холистичният експерт по грижа за косата, който обикновено поддържа служителите си в добро настроение, но никой не може да избяга от яростта й, когато загуби самообладание. 007, близък приятел на Лопес, също работи като вътрешен стилист в салона. Тя много защитава Лопес и се отличава с предоставянето на клиентите си на най-сексапилните интимни дрехи с голям размер и уникални блестящи работни места.

 Супер голям салон

Тадж е разумната, уравновесена майка мечка на екипа, известен фризьор и гримьор. Вместо Джейми Лопес, тя е заместник на мениджъра на салона. И накрая, BB е гримьорът и естетикът, който е честен и го казва така, както е. Super Sized Salon е продуциран за WE tv от Matador Content на Boat Rocker, с Джей Питърсън, Тод Лубин, Пам ЛаЛима и Сам Браун, които са изпълнителни продуценти. Лорън П. Гелърт и Кари Макфарланд са изпълнителни продуценти за WE tv. Дебютът на Super Sized Salon ще бъде излъчен по We Tv на 29 юли от 22:30 ч. ET/PT.

Популярни Публикации