Bobbie-Jo- Нетна стойност, биография, възраст, гадже, височина, националност, етническа принадлежност

Боби-Джо е звезда на Tik Tok от Обединеното кралство, която е добре известна със своите видеоклипове за синхронизиране на устни в уебсайта. Bobbie-Jo е добре познат в Tik Tok под името @bobbiebxtch. Славата й скочи до небесата, след като сподели в Tik Tok видеоклип на Born This Way на Лейди Гага. Научете повече за нетната стойност на Bobbie-Jo, биографията, възрастта, гаджето, височината, националността, етническата принадлежност, кариерата

Бързи факти

Пълно име Боби Джо
Дата на раждане 25 декември 1999 г
Възраст 22 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия Звезда на Tik Tok, звезда на Instagram
Държава Англия
Височина 5 фута 8 инча (1,73 м)
Тегло 47 кг
Нетна стойност 2 милиона долара
Семейно положение единичен
Разделям Арон известен още като Гунжино
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Родно място Лондон
Националност британски
Етническа принадлежност кавказка
Братя и сестри (две)
Twitter Боби Джо Twitter
Youtube Боби Джо Youtube
Instagram Instagram на Боби Джо
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Боби-Джо

Боби-Джо е английска Tik Tok звезда, родена в Лондон, Англия, на 25 декември 1999 г. Тя е на 21 години към 2021 г. Самоличността на родителите й е неизвестна. Нейната раса е кавказка, а зодията й е Козирог. Има малко подробности относно нейното образование или училищата, които е посещавала. По външен вид обаче изглежда, че е в гимназия или е завършила гимназия.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Боби-Джо? Тя е висока 5 фута 8 инча и тежи около 47 килограма. Освен това тя има бяла коса и сини очи. Измерванията на тялото й обаче засега не са известни. Боби-Джо

Боби-Джо позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Боби-Джо 2022 г

Колко е нетната стойност на Боби-Джо? Към октомври 2022 г. приблизителната й нетна стойност е 2 милиона долара. Социалните медии и Tik Tok са основният източник на нейните приходи.

Професионален живот и кариера

По отношение на работата си тя е една от най-известните английски Tik Tok звезди. Освен това тя е една от добре познатите звезди в социалните мрежи, с голям брой последователи в нейните акаунти в социалните медии. Bobbie Bxtch, нейният канал в YouTube, е създаден на 19 март 2018 г. Тя публикува нов блог и отговаря на въпроси и отговори в YouTube.

Боби-Джо Гадже и срещи

Кой е гаджето на Боби-Джо? Боби е праволинейна и все още не се е омъжила. Тя е млада и преди беше свързана с Арън, известен още като Гунжино. Те се запознаха в Instagram и започнаха да се срещат през 2015 г. След като през 2016 г. се появиха заедно на уебсайта „Боби и Арън“. Двамата започнаха да живеят заедно в апартамент в Лондон през май 2018 г. Въпреки това изглежда, че вече са се разделили.

Също така, знайте за Нетна стойност на Алекса Хорншу, биография, възраст, гадже

Популярни Публикации