Бо Джаксън- Нетна стойност, биография, ръст, възраст, съпруга, националност, етническа принадлежност

Винсент Едуард Бо Джаксън беше покоен играч на бейзбол и футбол от Съединените щати. Джаксън е единственият професионален спортист в историята, който е бил обявен за All-Star както в бейзбола, така и във футбола и един от малкото, които са правили това и в двата големи спорта. По същия начин изключителният му талант в различни спортове му е спечелил титлата Най-великият спортист на всички времена.

Бързи факти

Пълно име Бо Джаксън
Дата на раждане 30 ноември 1962 г
Възраст 60 години
Хороскоп Стрелец
Късметлийско число 5
Щастлив камък Тюркоаз
Щастлив цвят портокал
Най-доброто съвпадение за брак Лъв, Водолей
Пол Мъжки
Професия Бейзболист, футболист
Държава Америка
Височина 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение женен
Съпруга Линда
Нетна стойност 16 милиона долара
Заплата 0k – 0k
Цвят на очите кафяво
Родно място Бесемер, Алабама
Националност американски
баща А. Д. Адамс
Майка Флорънс Джаксън Бонд
деца синове Гарет, Никълъс и дъщеря Морган
Facebook Бо Джаксън във Facebook
Twitter Бо Джаксън в Twitter
Instagram Бо Джаксън Instagram
IMDB Бо Джаксън IMDB
Седмица Бо Джаксън Wiki
Марки N/A
Хоби N/A

Възраст и ранен живот на Бо Джаксън

Винсент Едуард Джаксън беше роден на 30 ноември 1962 г. в Бесемер, Алабама, и израснал там. Флорънс Джаксън Бонд е негова майка, а А. Д. Адамс е негов баща. Той беше осмото от десет деца и майка му осигури голяма подкрепа за него и неговите братя и сестри. Семейството му го нарече дива свиня, защото винаги се забъркваше в пакости. Той отиде в гимназия Маккала, където се втурна за 1175 ярда като старши бягащ бек. По същия начин, по време на последната си година, Джаксън удари двадесет хоумръна в 25 мача за бейзболния отбор на Макадори. В десетобоя остава двукратен държавен шампион. Той изгради толкова убедителна преднина в точките преди 1500 метра, че никога не се е състезавал в това събитие. И двата пъти беше държавен шампион по десетобой.

  Епохата на Бо Джаксън

Епохата на Бо ДжаксънВисочина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Бо Джаксън? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на Бо Джаксън в момента се измерва на 6 фута и 1 инч (1,85 м). Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 68 кг. Очите му са кафяви, а косата му е кафява.

  Бо Джаксън

Бо Джаксън позира за снимка Източник: Instagram

Нетната стойност на Бо Джаксън

Колко е нетната стойност на Бо Джаксън? Той може да бъде намерен в Instagram, Facebook и Twitter. По същия начин той има над 81,3 хиляди последователи в Instagram, над 210 хиляди последователи във Facebook и над 171,3 хиляди последователи в Twitter. Джаксън е натрупал значително състояние в течение на Кариерата на Бо Джаксън с нетна стойност, оценена на 16 милиона долара към 2022 г. Съобщава се, че той печели между 0k и 0k на година.

  Бо Джаксън Нетна стойност

Бо Джаксън Нетна стойност

Професионален живот и кариера на Бо Джаксън

'Tampa Bay Buccaneers' избраха Джаксън с първия общ избор в '1986 NFL Draft', но той избра да играе бейзбол за 'Kansas City Royals'. От 1987 г. той играе футбол за 'Los Angeles Raiders'. По отношение на представянето, 1990 г. е най-добрата година в кариерата му. Във футбола той имаше средно 11,3 ярда на прием и 5,6 ярда на удар. Той имаше среден удар 0,272 в бейзбола.

Когато получава инвалидизираща травма на бедрото, докато играе за Рейдърс през 1991 г., футболната му кариера е прекъсната. По-късно същата година той беше придобит от „Чикаго Уайт Сокс“ от Канзас Сити Роялс. Джаксън им помогна да спечелят титлата на Американската лига Запад през 1993 г. След сезон 1994 г. той реши да се оттегли от бейзбола, за да посвети повече време на семейството си.

Съпругата и бракът на Бо Джаксън

Коя е съпругата на Бо Джексън? Джаксън е съпруг и баща. Линда, съпругата на Джаксън, е клиничен психолог и рехабилитационен съветник. Те имат три деца: Гарет, Никълъс и Морган, тяхната дъщеря. Освен това семейството живее в частния си дом в Бър Ридж, Илинойс, САЩ. През 2012 г. Джаксън завърши благотворително колоездене от 300 мили и стартира кампанията „Bo Bikes Bama“ за подпомагане на жертвите на торнадо в Алабама. Вече се превърна в годишна традиция.

Също така, знайте за Нетна стойност на Джош Уайтхаус, възраст, биография, приятелка

Популярни Публикации