Дейвид Со- Възраст, Нетно състояние, Височина, Приятелка, Кариера

Дейвид Со е южнокорейско-американски актьор, музикант, писател, продуцент и знаменитост в социалните медии. Дейвид Со е най-известен с комедийните си изпълнения и канала в YouTube @DavidSo. Той е бил домакин на поредица, наречена The Comment Show в канала на VEVO, а също така се е появявал в минисериал, наречен Just Kidding Films. Дейвид е добре известен и в други социални медийни платформи, включително Instagram и Facebook. Научете повече за Дейвид Со Нетна стойност, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Дейвид Со
Дата на раждане: 30 март 1987 г
Възраст: 34 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Мъжки
Професия: Youtube звезда, Instagram звезда, актьор, комик, бизнесмен
Държава: Южна Кореа
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Мариел песен
Нетна стойност 6 милиона долара
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Сеул
Националност Корейско-американски
образование Калифорнийски държавен университет
Братя и сестри Един брат
Facebook Дейвид Со Фейсбук
Twitter Дейвид Со Туитър
Youtube Дейвид Со Youtube
Instagram Дейвид Со Instagram
IMDB Дейвид Со IMDB
Седмица Дейвид Со Уики

Дейвид Со Възраст и ранен живот

Дейвид Со е роден в Сеул, Южна Корея, на 30 март 1987 г. Той е на 33 години и е роден под знака на Овен. Той е от корейско-американски произход. Баща му работи като пастор. Към момента името му и информация за родителите му не са налични. Той обаче разкри в една от публикациите си в Instagram, че споделя рожден ден с майка си.

Има по-голям брат, чието име също е неизвестно. Освен това не се появи допълнителна информация за семейството му или други членове на семейството. Подобно на много други известни хора, Дейвид предпочита да пази личния си живот в тайна и не желае да го обсъжда публично. Родителите на Дейвид управляваха бизнес за доставка на чернокожа красота. И той работеше там от четиригодишна възраст и продължи да го прави до края на тийнейджърските си години.В детството си той се премества в Сакраменто, Калифорния, на две години и израства там. По-късно обаче се премества в Лос Анджелис. По същия начин Дейвид призна, че преди е бил много буйно дете. Веднъж дори смени училището, след като намушка дете с молив в лицето. Освен това, като дете, той често е бил бит, защото е направил нещо нередно, защото е азиатски и е израснал с азиатски родители.

Дейвид Со Образование

Дейвид посещава Калифорнийския университет, Ривърсайд, за кратко време. По-късно обаче той се прехвърля в обществен колеж и след това в Калифорнийския държавен университет, Сакраменто, разположен в кампуса на щата Сакраменто. Въпреки това, той в крайна сметка напусна колежа, за да преследва кариера в комедията и актьорството.

Височина и тегло на Дейвид Со

Колко висок е Дейвид Со? Дейвид Со е висок 6 фута 1 инч и тежи 85 кг. Освен това има черна коса и черни очи. Другите му измервания на тялото, като гърди, талия, ханш и различни размери, все още не са налични. Всички тези измервания обаче все още се преразглеждат.

  Дейвид Со

Дейвид Со (Източник: Twitter)

кариера

Дейвид Со започва кариерата си като стендъп комик на 16 години в различни клубове в града. По време на трите си години в колежа той участва в различни клубове за стендъп комедия. След като напусна колежа, той реши да демонстрира таланта си пред по-голяма публика. В резултат на това на 3 октомври 2010 г. той стартира YouTube канал, наречен DavidSoMusic. Дейвид започна да качва своите музикални видеоклипове към песента. Въпреки че каналът е основан преди много години, той започна да публикува едва през 2019 г. Той е публикувал само три от музикалните си видеоклипове в този канал. И не е много активен в това.

По-късно, на 29 януари 2011 г., Дейвид стартира нов канал, наречен @DavidSo. В този канал той започна да публикува комедийни видеоклипове. Неговите зрители реагираха положително на неговия канал. Неговият комедиен YouTube канал в момента има повече абонати и е много по-популярен от музикалния му канал. Освен това Дейвид бързо стана известен като комик и популярността му сред потребителите на социални медии доведе до възможности да участва в късометражни филми, документални филми и телевизионни сериали.

Дейвид Со Нетна стойност 2022 г

Колко богат е Дейвид Со? Дейвид е много талантлив човек, който обича да прави комедийни видеоклипове, кавъри, да играе, YouTube и много други неща. Неговото участие в различни произведения несъмнено е довело до огромно богатство за него. Нетното състояние на Дейвид Со се оценява на около 6 милиона долара към 2022 г.

Дейвид Со Гадже и запознанства

С кого се среща Дейвид Со? Дейвид Со има връзка с Мариел Сонг. Те се срещат от дълго време. По подобен начин през 2015 г. той се включи в социалните медии, за да обсъди приятелката си. Той дори качи видеоклип в YouTube, озаглавен Как Дейвид срещна Мариел. Видеото има милиони гледания. Освен това двойката публикува много сладки снимки на и един с друг в съответните си акаунти в социалните медии. В момента Дейвид живее в Лос Анджелис с приятелката си Мариел Сонг.

Популярни Публикации