DomVlogs- Нетна стойност, биография, възраст, приятелка, височина, етническа принадлежност, кариера

DomVlogs е известен британски блогър, известен със своите шеги, лични преживявания, състезания и други дейности. DomVlogs има над 313 000 зрители на страницата си в YouTube. Той също така е добре позната знаменитост в TikTok, с над 721 000 последователи и над 33 милиона харесвания в акаунта му в TikTok. Научете повече за нетната стойност на DomVlog, биографията, възрастта, приятелката, височината, националността, етническата принадлежност и кариерата.

Бързи факти

Пълно име Дом
Дата на раждане 29 октомври 2002 г
Възраст 18 години
Хороскоп Скорпион
Късметлийско число 7
Щастлив камък Гранат
Щастлив цвят Лилаво
Най-доброто съвпадение за брак Козирог, Рак, Риби
Пол Мъжки
Професия TikTok звезда, YouTuber
Държава Англия
Нетна стойност 36 милиона долара
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 52 кг
Националност британски
Религия Кристиян
Youtube Дом Youtube
Instagram Те Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

DomVlogs Възраст и ранен живот

DomVlogs е роден на 29 октомври 2002 г. в Англия. Неговата зодия е Скорпион. Неговият етнос е британец. В момента е на осемнадесет години. DomVlogs не разкри никакви подробности относно роднините му. Майка му се появи на страницата му в YouTube, а той дори има приятелка, която се появява в социалната му мрежа.

Освен това, няма повече подробности за неговите родители, расово наследство или детски живот. Можем да заключим от постиженията на DomVlogs в толкова млада възраст, че той е бил добре отгледан от родителите си в родния си град.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е DomVlogs? Той е висок и привлекателен мъж. Височината на DomVlogs в момента се измерва на 5 фута 6 инча. Той все още има мускулесто телосложение, с общо телесно тегло от 52 кг. Очите му са средно сини, а косата му е руса.

  DomVlogs

DomVlogs позират за снимка Източник: Instagram

Нетна стойност на DomVlogs 2022 г

Колко е нетната стойност на DomVlog? DomVlogs има нетна стойност от 36 милиона долара към октомври 2022 г . Основните приходи на DomVlog са YouTube. Приложението струва определена сума пари въз основа на неговата репутация след публикуване на видеоклипове в YouTube. Той все още печели пари от реклами и фирмени препоръки във филмите си. Той също така печели пари от приложения като Instagram и TikTok.

DomVlogs Професионален живот и кариера

DomVlogs е звезда в YouTube, която спечели популярност чрез своите шеги, лични истории, състезания и други материали. Каналът му в YouTube има над 320 000 зрители и той започна да качва влогове през август 2015 г. Кадрите му с FaceTiming на клоуна убиец станаха вирусни, събирайки над 3,5 милиона гледания. В една от песните си той се шегува с братовчед си, като използва текста на We Don’t Speak Anymore на Charlie Puth.

DomVlog вече има над 313 хиляди членове и над 31 милиона гледания на своя YouTube канал. Той също е знаменитост в TikTok, с над 721 000 последователи и над 33 милиона харесвания на уебсайта си. В акаунта си в TikTok той използва „@domvlogs“ и публикува кратки видеоклипове. Каналът му в TikTok има повече абонати от акаунта му в YouTube. В момента той е един от най-известните актьори на TikTok.

DomVlogs Приятелка и запознанства

Коя е приятелката на DomVlogs? DomVlog не е женен и неженен. Все още няма ясна информация за неговия любовен живот или семейно положение. Сега той се концентрира върху обучението и личния си живот.

Също така, знайте за Нетна стойност на Blarg, биография, възраст, приятелка

Популярни Публикации