Сара Хед- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност

Сара Хед е невероятен параолимпиец по тенис. Сара Хед е представяла страната си от време на време, включително на Игрите на Британската общност и Световното първенство по пара тенис на маса. През това време тя получава и множество медали.

Бързи факти

Пълно име: Сара Хед
Дата на раждане: 12 април 1980 г
Възраст: 41 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Параолимпиец състезател по тенис на маса
Държава: Кардиф
Нетна стойност милион – милиона щатски долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Уелс
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
образование Общообразователно училище Bryn Celynnog

Сара Хед Биография

Сара Хед е родена в Кардиф, Уелс, на 12 април 1980 г. Към момента тя е на 41 години. Няма много информация за имената и професиите на нейните родители и братя и сестри. Тя е от британска националност и следва християнската вяра. Освен това тя е от смесен етнос. Нейната зодия е Овен, според астрологията.

Височина на главата на Сара, тегло

Сара Хед е красива и има прекрасен характер. Параолимпийката е със среден ръст и тегло за размерите си. Освен това, когато става въпрос за цялостни измервания на тялото, не са публикувани цифри. Очите й са кафяви, а косата й черна. Сара Хед

Сара Хед (Източник: Instagram)

Сара Хед Образование

По отношение на формалното образование тя завършва обучението си в общообразователното училище Bryn Celynnog в родния си град. Завършила е и висшето си образование на ниво университет.

кариера

Сара Хед е добре известна фигура, която има много влияние. Въпреки физическите си ограничения, тя стана параолимпиец и има успешна спортна кариера. След като стана параплегик поради вируса, тя започна да участва в различни спортове, включително баскетбол в инвалидни колички. Но скоро тя премина към тенис на маса. Тя имаше фантастично преживяване с маркировките и Disability Sport Wales бързо разпозна нейния талант.

След като завърши кариерата си, тя продължи да се състезава в първия си международен турнир, Игрите на Британската общност през 2002 г. Първата й международна победа обаче дойде на Откритото първенство на Унгария. По-късно тя представлява страната си в събития като Европейското първенство, Игрите на Британската общност през 2006 г., Световното първенство по тенис на пара на маса, Откритото първенство в Линяно и Параолимпийските игри през 2012 г., наред с други. През това време тя изигра няколко фантастични игри и спечели много медали.

Сара Хед Нетна стойност

Сара Хед се радва на комфортен начин на живот със семейството си. Към днешна дата тя е известна и богата в резултат на работата си. Освен това към 2022 г. общата й нетна стойност се оценява на между 1 милион и 5 милиона щатски долара.

Главен съпруг на Сара, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Сара Хед, няма достатъчно информация по тази тема. Няма съобщения, които да потвърждават информацията. Тя обаче някога е имала връзка. За половинката й обаче се говори малко. За разлика от това, тя е открита относно предпочитанията си по отношение на пола. И до днес тя не е имала спорни събития.

Популярни Публикации