Коя е Пейдж Торн от Love Island UK?

Осмият сезон на Love Island, който дебютира на 6 юни, ще включва 11 души, борещи се за 000 и дългосрочни любовни партньорства. Пейдж Торн, 24-годишна парамедик, е един от участниците в шоуто. Пейдж пътува до Острова на любовта, защото се е сблъсквала с мъже в родния си град и търси отдадена връзка. Анди Хъмфрис, жител на Мейхил, наскоро разкри, че дължи живота си на Пейдж, която му помогна и чакаше в линейката с него седем часа в болницата.

Всичко за Пейдж Торн

Пейдж е 24-годишен парамедик от Суонси, Уелс. Тя се дипломира през 2019 г. и иска да даде добра енергия на риалитито. Нейни познати я определят като релаксираща. Пейдж казва, че ще следва женския код през цялата програма и ще се грижи за всеки, който има нужда от грижи. Пейдж описва себе си като мама и отличен готвач. Сигурна е, че Гордън Рамзи ще й даде солидна оценка 9/10 или 10/10 на неделното печено. Идеалната романтична връзка на Пейдж е следната:

Ще ти приготвя храната. В неделя ще приготвим бисквитки. Ще се разходим заедно.Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Пейдж Торн (@paigethornex)

Пейдж се е наситила на момчетата в нейната общност и търси значим партньор за връзка, който споделя нейните идеали. Дразнят я мъже с дълги нокти и несъответстващи чорапи и обувки. В реклама Пейдж обсъжда възможността да срещне бъдещия си съпруг в програмата. Тя също така твърди, че програмата ще й помогне да намери любовта:

Имам нужда да излизам и да се срещам с нови хора, а Love Island събира всички заедно за мен. Не е нужно да излизам и не трябва да плъзгам. Така че може би сега ще дойдат при мен!

 Пейдж Торн

Пейдж казва, че обича да се наслаждава и обикновено прави малки жестове за любимите си хора. Пейдж обяснява, че нейните пациенти винаги се съмняват в възрастта й и дали е способна да върши работата си като парамедик. Тя заявява:

Когато кажа на хората, че съм парамедик, те обикновено се стряскат. Достатъчно голям ли си да се грижиш за мен? те питат. О, боже мой, човече, абсолютно, със сигурност, със сигурност съм, казвам аз.

Анди Хъмфрис, един от пациентите на Пейдж, наскоро каза пред Wales Media, че Пейдж е спасил живота му, след като е получил инсулт в кабинета на местния лекар. Пейдж, заедно с другите парамедици, помогнаха при реанимацията на 58-годишния собственик на къщата Мейхил.

Тя седеше в линейката с него в продължение на седем часа и се увери, че всички са наясно с положението му, когато смяната й приключи. Той каза:

Когато се прибрах, тя беше там и беше толкова отдадена, че седна с мен в линейката и докато чаках в болницата седем часа.

 Пейдж Торн

Анди защитава Пейдж и я описва като притежаваща силна личност. Надява се никой във вилата да не е ужасен с нея. Гледайте сезонната премиера на Love Island по ITV2 на 6 юни от 21:00 ET, за да проследите приключението на Пейдж в програмата.

Популярни Публикации