Manny Khoshbin- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Нетна стойност, Връзка, Кариера

Мани Хошбин е роден в Иран на 14 януари 1971 г. Той е на 50 години. Той е имотен магнат, най-известен като президент и главен изпълнителен директор на Khoshbin Company. Съпругата му е ирано-канадската актриса Лейла Милани, която се е появявала в предавания като Entourage и Curb Your Enthusiasm. Научете повече за Manny Khoshbin Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Мани Хошбин
Професия Магнат на недвижими имоти
Рождена дата 14 януари 1971 г
Възраст 50 годишен
Родно място Иран
Пълно име Мани Хошбин
Зодия Козирог
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 80 милиона долара
Националност Иран
Етническа принадлежност Иран
Височина 5 фута 9 инча
Тегло 82 кг
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно кафяво

Нетната стойност на Мани Хошбин 2022 г

Според източници Мани Хошбин има нетна стойност от 80 милиона долара към началото на 2022 г. спечелени предимно чрез успешна кариера в областта на недвижимите имоти. Неговото богатство му е позволило да придобие активи с висока стойност като домове и луксозни автомобили. В свободното си време той е филантроп. Очаква се богатството му да нараства с напредването му в кариерата.

Manny Khoshbin (Източник: Instagram)Детство и образование на Мани Хошбин

По отношение на детството, Мани прекарва детството си в Иран, израства с четирима братя и сестри, докато семейството му решава да се премести в Съединените щати през 1985 г., искайки да избяга от войната в Иран, която доведе до смъртта на няколко от неговите роднини и по този начин да се избегне същата съдба да се случи на Мани и другите деца.

Той се бореше да се приспособи през първите си няколко години в Съединените щати, особено защото не беше запознат с езика и трябваше да посещава уроци по английски в училището си. Други деца също го тормозеха, но той не разбираше значението на много от обидните думи, които използваха срещу него. Той имаше първия си бизнес опит, докато беше в гимназията, когато продаваше стоки на разменни срещи през уикендите. Получава първата си работа на 16-годишна възраст, като миеше пода и събираше пазарски колички на паркинга в Santa Ana Kmart.

Как Мани Хошбин преследва кариерата си?

Khoshbin бързо се издига в йерархията на Kmart и в рамките на една година е повишен в помощник мениджър на спортни стоки. Той обаче не искаше да остане на работа само заради заплатата, затова напусна, за да търси по-добри възможности и започна работа в маркетингова фирма на няколко нива, продаваща закуски от врата до врата. В рамките на първите два месеца той стана продавачът с най-високи приходи в компанията. По-късно той открива начин да намали разходите си, за да печели повече пари, и осъзнавайки това, той основава собствена компания на 18-годишна възраст през последната си година в гимназията.

Той наема малък офис и започва собствен бизнес, препродавайки различни артикули, които е закупил на ниска цена. Бизнесът му в крайна сметка беше закрит поради липса на подходящо одобрение, което да отговаря на здравния кодекс, но веднага след това един от магазините за гуми, с които започна бизнес, го нае да работи като помощник-управител за една година, след което той напусна, защото все още искаше да започне бизнес за себе си.

За кого се ожени Мани Хошбин? Връзка и дела

Мани е женен за Лейла Милани от 2011 г., събрани отчасти поради общия им ирански произход, и те имат две деца заедно. Съпругата му стана известна по време на World Wrestling Entertainment Diva Search през 2005 г., в което тя се състезава срещу хиляди други жени, които искат да се присъединят към WWE. Тя дойде на второ място и в резултат на това започна да се появява в реклами на WWE Raw. В крайна сметка тя се премести от борбата и прекара следващите четири години като модел за шоуто Deal or No Deal. Тя беше водеща на Случай 13 в шоуто и нейният случай включваше няколко награди с висока стойност.

Факти

  1. Обича да кара коли.
  2. Има канал в youtube.
  3. Мани е женен.

Популярни Публикации