Мариса Пейдж - Възраст, височина, гадже, нетно състояние, етническа принадлежност

Мариса Пейдж е влогър за грим, красота и мода в YouTube. Тя е много активна в социалните мрежи. Научете повече за нетната стойност на Мариса Пейдж, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, връзка, височина и факти

Бързи факти

Истинско име Мариса Пейдж
Псевдоним Мариса
Известен като Youtuber,
Звезда на социалните медии
Възраст 25 годишен
рожден ден 10 май 1997 г
Родно място Охайо
Зодия Телец
Етническа принадлежност ЧЕ
Националност американски
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 6 инча
Тегло прибл. 50 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена 34 С
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Номер на обувка 6,5 (САЩ)
Гадже/Среща Неженен
Съпруг Неомъжена
Нетна стойност 0k – 0k
Марки ЧЕ
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Мариса Пейдж

На колко години е Мариса Пейдж? Тя беше родена на 10 май 1997 г. в Охайо. В момента тя е 25 годишен, и нейната зодия е Телец. Тя притежава американска националност, но етническата й принадлежност не е известна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Мариса Пейдж и други подробности за семейството. Мариса Пейдж също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина тегло

Колко висока е Мариса Пейдж? Тя е висока на 5 фута и 6 инча и тежи около 50 кг. Тя също е фитнес маниак. Мариса Пейдж има черна коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Мариса Пейдж, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Мариса Пейдж

Мариса Пейдж (Източник: Instagram)

Мариса Пейдж Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Мариса Пейдж? От професионалната си кариера като звезда в YouTube Мариса Пейдж може да спечели добра сума пари. Към 2022 г. нетното състояние на Мариса Пейдж се оценява на около 0k до 0k.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Мариса Пейдж? Мариса Пейдж вероятно е необвързана в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Мариса Пейдж предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Първите й видеоклипове бяха музикални видеоклипове, в които тя танцува с различни членове на семейството си. Когато обнови канала си, тя премахна видеоклиповете.
  • MakeupWithMarissa, нейният канал в YouTube, стана партньор на StyleHaul.
  • Тя има по-малка сестра на име Морган, която се появява в няколко нейни видеоклипа. Тя има италианско и английско потекло.
  • Деми Ловато беше нейният любим изпълнител, каза тя в ранно видео с въпроси и отговори.

Също така, знайте за Нетна стойност, биография, възраст и националност на Уна Джонсън .

Популярни Публикации