Хънтър Ечимович- Нетна стойност, рожден ден, възраст, височина, кариера

Хънтър Ечимович, известен също като „Хънтър Ехо“, е популярна американска TikTok звезда, инфлуенсър в социалните медии, Instagram личност, модел и предприемач от Питсбърг, Пенсилвания, Съединени щати. Той е добре известен в страната със своите видеоклипове за синхронизиране на устните в TikTok. Според източници той има милиони последователи в официалния си акаунт в TikTok.

Освен това, Hunter Echo изпълнява ролята на модел. Хънтър е работил като моден модел за редица известни компании, включително American Eagle и други. Освен това, той е натрупал значителна база от фенове в своя акаунт в Instagram.

Според съобщения в медиите акаунтът му в Instagram е бил деактивиран през юли 2021 г. поради неговото видео на живо в Instagram в понеделник, 12 юли 2021 г. Според източници Хънтър Ехо е твърдял във видео на живо, че е имал сексуална връзка с известната актриса „Мили Боби Браун.“ Прочетете, за да научите повече за Wiki на Хънтър Ечимович, височина, тегло, възраст, приятелка, родители, начин на живот, любопитни факти, биография, семейство и актуални факти.Бързи факти

Пълно истинско име Хънтър Ечимович.
Псевдоним Хънтър Ехо.
Възраст (към 2021 г.) 21 годишен.
Професия Звезда на TikTok, влиятелен човек в социалните медии, личност в Instagram, модел и предприемач.
Дата на раждане 29 януари 2000 г. (събота).
Място на раждане Питсбърг, Пенсилвания, Съединени щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Училищен район на Амбридж.
Нетна стойност 1,5 милиона долара (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 6′
Тегло (прибл.) В килограми: 85 кг
Цвят на очите Зелено.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Водолей.

Хънтър Ехо Рожден ден, етнос, зодия

Хънтър Ечимович е роден на 29 януари 2000 г. (събота). Той е от бял кавказки етнос, според източници. Той е вярващ християнин. Ачимович е роден под знака на Водолея. Той обаче не разкрива никаква информация за имената или професиите на родителите си.

Според съобщенията баща му е бизнесмен, а майка му е домакиня. Що се отнася до братята и сестрите на Хънтър, той има брат на име „Лук Ечимович“.

  Хънтър Ечимович

Хънтър Ечимович (Източник: Pinterest)

Хънтър Ечимович Гадже и запознанства

С кого се среща Хънтър Ечимович? Hunter Echo стана известен, след като публикува видео на живо в Instagram на 12 юли 2021 г. Той твърди в своя поток на живо, че е имал сексуална връзка с британската актриса Мили Боби Браун.

В интернет има няколко стари снимки на Хънтър и Боби Браун. Боби Браун е бил на 16 години по това време, според източници. Мили Боби Браун, от друга страна, отрича всички твърдения на Ечимович.

Тя също го наказа за нечестните му и безотговорни забележки. Профилът на Хънтър Ечимович в Instagram беше деактивиран след спора. Няма обаче точна информация за текущото състояние на връзката на Хънтър.

кариера

Що се отнася до професионалния му живот, Хънтър Ечимович започва кариерата си като модел. Заради перфектния си външен вид той лесно можеше да си намери работа като модел. Според страницата му във Facebook той е представляван от Pro-Model & Talent Mgmt.

Хънтър е работил като модел за различни кампании, включително American Eagle, между другото. Освен това, той одобри редица марки мъжко бельо и модни артикули.

Hunter Echo стана известен, след като публикува видеоклипове в TikTok със синхронизиране на устните. Неговите видеоклипове са събрали милиони гледания и харесвания. Освен това, той натрупа значителна база от фенове в другите си акаунти в социалните медии.

Нетна стойност на Хънтър Ечимович

Колко богат е Хънтър Ечимович? Нетното състояние на Хънтър Ечимович се оценява на 1,5 милиона долара към 2021 г. (приблизително) от кариерата си.

Факти

  • Той е сътрудничил с много интернет знаменитости като известен влиятелен човек в социалните медии.
  • Хънтър Ечимович също се появява в редица видеоклипове в YouTube заедно с приятеля си Дилън.
  • Те създадоха канал в YouTube, наречен „Дилън и Хънтър“.
  • Хънтър Ехо и семейството му в момента живеят в Лос Анджелис, Калифорния.
  • Той е ентусиаст на татуировките, който има няколко татуировки на ръката си.

Популярни Публикации