Кейтлин Киси- Възраст, Нетна стойност, Височина, Гадже, Кариера, Етническа принадлежност

Кейтлин Киси е звезда на TikTok и продуцент на съдържание, която стана известна, след като стартира акаунта си @cait.lyn.k. Нейните креативни филми за синхронизиране на устни и комедийни видеоклипове са й спечелили над 350 000 почитатели на приложението. Научете повече за нетната стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, гадже, кариера и факти на Кейтлин Киси

Бързи факти

Истинско име Кейтлин Киси
Псевдоним Кейтлин
Възраст 25 годишен
рожден ден 27 март 1997 г
Известен с Тикток звезда
Родно място елен
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Рак
Височина/ Висок прибл. 5 фута 3 инча
Тегло прибл. 54 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 500 хиляди долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Възраст и националност на Кейтлин Киси

На колко години е Кейтлин Киси? С той беше роден на 27 март 1997 г. в САЩ. Тя е 25 години на възраст от 2022 г. Тя е американска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Кейтлин Киси и други подробности за семейството. Кейтлин Киси също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Кейтлин Киси? Тя е висока 5 фута 3 инча и тежи около 54 кг. Caitlyn Kissee има руса коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н.  Кейтлин Киси

Кейтлин Киси позира за снимка Източник: Instagram

Кейтлин Киси Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Кейтлин Киси? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Кейтлин Киси има доста добри приходи. Към октомври 2022 г. нетната стойност на Кейтлин Киси се оценява на 500 хиляди долара.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Caitlyn Kissee придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Кейтлин Киси? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има много фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • През есента на 2019 г. тя записа видео в TikTok към песента My Way на Queen Key.
  • През февруари 2018 г. тя публикува снимка в Instagram с баща си.
  • В TikTok тя има над 120 000 сърца.

Популярни Публикации