Selen Görgüzel- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Селен Гьоргюзел е добре позната турска актриса, модел, медийно лице, знаменитост в социалните медии и онлайн инфлуенсър. Тя е добре известна в цялата страна с изключителния си принос към известната турска филмова индустрия.

Бързи факти

Пълно истинско име Селен Гьоргюзел Алкан.
Известно име Селен Гьоргюзел.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 9 февруари 1979 г.
Възраст (към 2022 г.) 43 години.
Професия Актриса, телевизионна личност, модел и звезда в социалните медии.
Родно място Истанбул Турция.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Техеранска анадолска гимназия.
Bergen Community College.
Академия за драматично изкуство в Истанбул.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Риби.
Националност Турски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг .

Възраст и ранен живот на Селен Гьоргюзел

Селен Гьоргюзел е роден на 9 февруари 1979 г. в Истанбул, Турция. От раждането си живее в родния си град. Нейната възраст е 43. (до 2022 г.). Тя каза във Facebook, че след като е завършила основно училище, е посещавала анадолската гимназия в Техеран. От 2009 г. до 2011 г. тя посещава Bergen Community College и специализира актьорско майсторство и театър. Тя също се записва в академията за драматично изкуство в Истанбул, за да учи инструктор по творческа драма.

Височина и тегло на Селен Гьоргюзел

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Селен Гьоргюзел е висока 5 фута 9 инча и тежи около 55 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Селен Гьоргюзел

Selen Görgüzel Net Worth

Колко е нетната стойност на Селен Гьоргюзел? От 2022 г. Селен Гьоргюзел нетна стойност се смята, че е между 1 милион долара – 5 милиона долара . Отличната й професия на копиехвъргачка очевидно е основният й източник на пари.

кариера

Селен Алкан работи в развлекателния сектор от дете. Участвала е в няколко филма и телевизионни предавания. Този турски модел е работил с редица издания и известни модни дизайнери. Що се отнася до актьорската й кариера, тя започва работа в турския филмов бизнес малко след като завършва образованието си. Според нейната страница в IMDb тя прави актьорския си дебют през 2005 г. с телевизионния сериал „Deli Duran“. Следващата година тя получава ролята на Зерин в сериала „Неприятна снаха“. Тя играе Cevriye в сериала „Това е моят живот“ от 2015 до 2017 г. Oglum için, Zoraki baskan, A Life Lost in Colors, 7 Husbands for Hurmuz, Turk Mali и други са сред предишните й усилия.

Селен Гьоргюзел Гадже и срещи

С кого се среща Селен Гьоргюзел? Селен Гьоргюзел често споделя с почитателите си подробности за личния си живот. Според няколко сведения тя е била обвързана с Ylmaz Bektaş, известен турски бизнесмен. Двойката беше женена от дълго време. Все още не се знае дали двамата са женени или не. Съобщава се, че Селен се е омъжила за известен режисьор на име Хамди Алкан през 2014 г.

Двойката живееше щастливо заедно и се забавляваше много. Те също така споделиха своите невероятни и спиращи дъха снимки със своите почитатели в социалните мрежи. За съжаление, двойката се раздели през март 2022 г. по неизвестни причини. Селен официално каза през юли 2022 г., че Хамди все още е влюбен в нея. Освен това Гьоргюзел е майка на прекрасно дете. Бившият й партньор Юлмаз Бекташ е баща на единственото й дете. Дъщеря й се казва lknaz Bektaş и е модел. Тя е на 23 години (по време на писане на тази статия).

Популярни Публикации