Awer Mabil-Всичко за професионалния футболист от Cadiz Club

Пълното име на Awer Mabil е Awer Bul Mabil. В професионален план той е футболист на клуб Кадис, където играе като крило. Като бежанец от Южен Судан той е роден в Какума, Кения. Играчът също така представлява Австралия на национално ниво. Играл е младежки футбол с Националния тренировъчен център на Южна Австралия и Аделаида Юнайтед.

Бързи факти

Пълно име Awer Mabil
Първо име Но
Фамилия Достъпни
Професия Футболист
Националност Австралиец, Южен Судан
Етническа принадлежност африкански
Град на раждане Какума
Държава на раждане Кения
Полова идентичност Мъжки
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Дева
Семейно положение Отношение
Връзка с Камила Дуелунд
нетна стойност 1000000
Братя и сестри Бор Мабил
Височина 179 см
нетна стойност 1 милион долара
Дата на раждане 15 септември 1995 г
Възраст 26 години

Коя е приятелката на Awer?

Awer вече не е необвързан, както се вижда от снимката, която публикува в профила си в Instagram. Той минава под дръжката @awermabil10. В Instagram той публикува снимка с Камила Дуелунд, която се нарича @camilladuelund. Те бяха забелязани да стоят на осветената улица, където Авер поздрави всички с Весела Коледа и Нова година, както и с благоденствие и здраве през 2022 година. В профила му няма нищо повече от снимка. Камила, от друга страна, е достатъчно активна в Instagram, за да изрази чувствата си към Awer.

Камила беше публикувала тяхна снимка в залеза с коментар Липсва Awer повече от всичко. Те бяха видени да се прегръщат и гушкат. Тя публикува и снимка, на която се целува с Ауър на полето преди година. Тя поздрави най-близкия си приятел, нейния партньор в престъплението, нейното вдъхновение и любовта на живота й, Awer. Жената изрази благодарност на Awer, че я е избрал и е прекарал живота си с нея. Двойката не пропуска да запечата безценните си моменти със селфи. Жената също беше споменала да го остави на летището за следващия му национален мач, да прекарва време през зимата и много други неща.  Awer Mabil

All About But Mabil

Awer и Camilla нямат намерение да се женят скоро, въз основа на съществуващата ситуация. Освен това преминаването през предишния живот в бежански лагер Awer звучи очарователно. Както беше посочено по-рано, Awer е роден в кенийския бежански лагер Kakuma през 1995 г. Той каза, че майка му и баща му са се преместили там от Судан през 1993/1994 г. Ауър беше прекарал десетилетие там, преди да се премести в Австралия.

Той описа как са произвеждали футболни топки от найлонови торбички, както и дрехи и балони. Ако искаха топката да отскача, те щяха да разкъсат плат и да го завържат на възел, да надуят балон и да го завържат и след това да играят. Awer също говори за времето си в Австралия. Спомена чичо си, който живееше наблизо. Той благодари на чичо си, който е потърсил виза за установяване в Австралия. Awer каза, че само 20 кандидати от 200 000 се свързват за интервюта всяка година. За Awer беше трудно да се слее, тъй като не знаеше английски и му беше трудно да говори с хората; той каза, че е странно.

  Awer Mabil

Ауър призна, че в началото е бил ядосан младеж, казвайки, че ако не играеше футбол, нямаше да слуша и не се интересуваше от никого пред себе си. Затова виждаше футбола като свое спасение. И също така спомена, че това е било средство за комуникация за него по онова време. Той заяви, че футболното време е любимото му време и че през останалите часове просто е мълчал няколко месеца, защото не е могъл да измисли какво да каже.

Нетна стойност

Към 2022 г. нетната стойност на Awer Mabil се очаква да бъде 1 милион долара.

Популярни Публикации