Коя е Ясмин Абдала? Wiki, възраст, съпруг, нетно състояние, религия, кариера

Ясмин Абдала е австралийски моден дизайнер и бизнесдама. Тя е известна с това, че е съпруга на Руфъс Фредерик Сюел, английски кино и театрален актьор. Модният дизайнер Ясмин е известен. Тя е собственик на Etre Cecile и моден директор на Style.com. Maje, Hermes, Mulberry и Westfield са сред марките, с които работи Абдала.

Бутикът на Ясмин е обявен за един от най-популярните в света от New York Times. Тя има почти двадесет години опит в модната индустрия. Що се отнася до нейното облекло и прическа, тя е известна с превъзходно чувство за мода. Ясмин е чест потребител на социалната медийна платформа Instagram. В платформата тя има повече от 100 000 фенове.

Бързи факти

Пълно име Ясмин Абдала
Професия Моден дизайнер, предприемач
Популярни за Бившата съпруга на Руфъс Сюел
Възраст (Както през 2022 г.) 47 години
Дата на раждане 1975 г
зодия N/A
Родно място Сидни, Австралия
Националност австралийски
Етническа принадлежност Ливанско-австралийски
Височина 5 фута 7 инча
Цвят на очите кафяво
Тегло 55 кг
Измерване на тялото N/A
Приблизителна нетна стойност (през 2022 г.) N/A
баща N/A
Майка N/A
Съпруг Руфъс Фредерик Сюел (бивш съпруг), Кайл Робинсън
Връзка Женен

Ясмин Абдала Уики

Ясмин Абдала израснала в Сидни, Австралия, където е родена и израснала. Нейната действителна дата на раждане е неизвестна, но тя очевидно е на около четиридесет години. Тя стои далеч от светлината на прожекторите, когато става въпрос за нейното семейство и братя и сестри. Абдала казва в интервю, че майка й е била фризьорка.Въпреки австралийското си гражданство, Ясмин е от ливанско-австралийски произход. Абдала винаги е искал да работи в модната индустрия. Когато е на шестнадесет години, тя напуска училище, за да преследва мечтата си да стане моден дизайнер. Когато става въпрос за работа или вземане на решения, Ясмин вярва, че трябва да се доверите на инстинкта си. Когато получим повече информация за височината и измерванията на тялото на Ясмин, ще актуализираме тази страница. Абдала има тъмнокафяв тен и черна коса. Тя има за цел да покаже малката си рамка.

Yasmin Abdallah Съпруг, брак

Ясмин се е омъжвала два пъти в живота си. Руфъс Фредерик Сюел, известен английски актьор, беше първият й съпруг. Двамата излизаха една година, преди да се оженят през март 1999 г. За съжаление връзката им продължи само девет месеца. През 2000 г. Ясмин и Руфъс се разделят. Причината за раздялата им така и не беше известна. След като първият й брак приключи с развод, Ясмин се омъжи за Кайл Робинсън. Кайл е филмова звезда.

Кайл и Ясмин имат две деца заедно. Имената им са Ренцо и Нокс. Тя живее спокойно в Лондон със съпруга си Кайл. Те също споделят личната информация на другия. Ясмин заяви в интервю за Vogue, че техните противоположни умения и слабости се допълват чудесно. Животът на Ясмин никога не е бил обект на слухове. Тя е щастливо омъжена и живее в Лондон със семейството си.

  Ясмин Абдала

Ясмин Абдала

кариера

От дете Ясмин проявява силен интерес към модния дизайн. Тя започва да се фокусира върху модната си професия, когато е на шестнадесет години. Абдала работи в модния сектор от почти две десетилетия. Тя е направила много шоута и е работила с много известни марки през годините. Ясмин е модна икона сама по себе си. Тя има отчетливо чувство за стил и придава оригиналност на своите творения. Абдала е работил с различни компании, включително Hermes, Maje, Westfield и Mulberry.

Etre Cecile, марка за спортен лукс, е нейна. В момента Ясмин работи като моден директор в Style.com. Тя също отговаря за компанията на съпруга си Кайл. Paper Tiger Mache е името на занаята. Според New York Times магазинът на Yasmin е един от най-известните бутици в света. Рик Оуенс и Гаспар Юркиевич са две известни модни имена, с които тя си сътрудничи. Ясмин се занимава с модния си бизнес на пълен работен ден. Тя го обожава, както се вижда от невероятните й дизайни. Ясмин има над сто хиляди последователи в Instagram. Тя използва платформата на социалните медии, за да споделя снимки от личния и професионалния си живот. Нейният стил и интензивност са много харесвани.

Yasmin Abdallah Нетна стойност

Ясно е, че Ясмин прави много пари от холивудската си кариера. Тя създава фантастични тоалети и управлява големи линии дрехи. Hers е добре позната марка в индустрията. Ясмин също работи в Kyle’s Paper Mache Tiger като режисьор. Когато получим информация за нейните натрупани богатства, ще актуализираме тази страница. Ясмин мълчи за печалбите си, въпреки че със сигурност е в шестцифрения диапазон. Ясмин живее в Лондон и се радва на висок клас живот. Има снимки, на които тя носи дизайнерско облекло и бижута. Тя често е на луксозна ваканция. Ясмин се облича различно в зависимост от прическата си.

Любопитни факти

  • Celine и Acne са две от любимите марки на Ясмин.
  • Тя се радва на различни прически.
  • Плуването е нещо, което тя обича да прави.
  • Тя има куче за домашен любимец.
  • Тя практикува пилатес.
  • Червилото на Елис Фаас й харесва.

Популярни Публикации