Gabriellannalisa TikTok- Възраст, височина, кариера, нетна стойност, гадже, срещи,

gabriellannalisa е знаменитост в социалните медии и „звезда на TikTok от Съединените щати. В ранна възраст тази зашеметяваща дива проявява интерес към модата, пеенето и танците. Тя свърши отлична работа, за да подчертае своите актьорски и танцови способности в социалните медии.

Тя стана известна с публикуването на видеоклипове със синхронизиране на устните към популярни песни на Tink, Rico Nasty и Xxxtentacion в своя „акаунт в TikTok, „@Gabriellannalisa.“ Тя също така е правила видеоклипове със синхронизиране на устните към оригинална музика на Брок Дженкинс и Нейт Уайът, и двамата от TikTok. Нейният акаунт в TikTok има хиляди последователи и зашеметяващо количество сърца. В своя „Instagram акаунт, „Gabriellannalisa“, знойната дива натрупа значителна база от фенове. Слушайте биографията, за да научите повече за Уикипедия на Gabriellannalisa, възраст, височина, тегло, гадже, измервания на тялото, нетна стойност, семейство, кариера и други интересни факти.

Бързи факти

Истинско име Габриел Аналиса
Псевдоним gabriellannalisa
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 20 годишен
рожден ден 13 март 2001 г
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Риби
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 3 инча (1,63 м)
Тегло прибл. 53 кг (110 паунда)
Измервания на тялото прибл. 32-26-37 инча
Размер на чашката на сутиена 32 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
гадже Денис Карол
Съпруг ЧЕ
Нетна стойност 0 K – 0 K

Gabriellannalisa Възраст, Рожден ден

Родена е Габриеланализа на 13 март 2001 г. Тя е на 20 години . Тя е от смесена раса и има американско гражданство. Тя е от Пенсилвания и има италиански произход. Риби е нейната зодия. Тя е родена в Съединените американски щати. Имената на баща й и майка й не се разкриват. Тя все още има братя. Тя е добре образована по отношение на образованието.Височина и тегло на Gabriellannalisa

Колко висока е Gabriellannalisa? . Тя е висока 5 фута 53 инча или 1,63 метра. Тя е около 53 кг (110 паунда) в теглото . Тя има руса коса и зашеметяващи тъмнокафяви очи. Какви са телесните мерки на Gabriellannalisa? Размерите на тялото й са 32-26-37 инча дължина, ширина и височина. Тя носи сутиен размер 32 B. Тя често зарадва феновете си, като публикува снимки на себе си като модел в Instagram и те изглеждат нетърпеливи да споделят своята благодарност за последната й актуализация на снимките.

Габриеланализа, запознанства и гадже

Кой е гаджето на Gabriellannalisa? Денис Карол, звезда на TikTok, е неин приятел. Тя пази личния си живот много личен, така че няма информация за предишната й връзка и гадже.

Нетната стойност и кариера на Gabriellannalisa

Колко е нетната стойност на Gabriellannalisa? . През септември 2015 г. тя започна да публикува в Instagram. Тя има различен, уверен и ентусиазиран стил, който напомня за някои от марките, в които е работила в Съединените щати. Нетната стойност на Gabriellannalisa се оценява на между 0k и 0k към октомври 2022 г. .

  Инфографика за биография на Gabriellannalisa

Габриеланалиса Биография

Факти за Gabriellannalisa

  • Gabriellannalisa може да промени живота на хората с боп, който включва овластяващо послание да уважавате себе си и да се откъснете от онези, които ви унижават!
  • Един от любимите й цветове е жълтото.
  • Феновете и доброжелателите винаги могат да се регистрират, за да я поздравят и да поддържат връзка с нея в предпочитания от тях сайт за социални медии.
  • Тя безспорно полага основите за обещаващо бъдеще с нарастващо присъствие в социалните медии и е сила, с която трябва да се съобразявате!
  • Gabriellannalisa е неустоимо секси, освен че има едно от най-горещите тела.

ЧЗВ

Коя е Gabriellannalisa?

Gabriellannalisa е звезда на Tik Tok и знаменитост в социалните медии от Съединените щати.

Каква е нетната стойност на Gabriellannalisa?

Тя има приблизителна нетна стойност от около 100k-0k

кой е гаджето на Gabriellannalisa?

Денис Карол в момента се среща с Габриеланализа. Двамата се срещат от една година.

На колко години е Gabriellannalisa?

Към 2021 г. тя е на 20 години

Колко висока е Gabriellannalisa?

Тя е висока 5 фута 3 инча и тежи около 53 кг

други търсени думи в google за Gabriellannalisa

gabriellannalisa биография, gabriellannalisa tiktok, gabriella annalisa куче, gabriella annalisa гимназия.

Популярни Публикации