Логан Пол заяви, че АнЕсън Гиб е Майк Тайсън на това поколение

Логан Пол поздрави AnEsonGib с прякор Gib за победата му срещу Austin McBroom на стадион Banc of California в Лос Анджелис в събота. Гиб извади Остин пет пъти в четири рунда за чиста победа. Логан Пол се възползва от ситуацията, за да похвали Гиб в Twitter, сравнявайки го с Майк Тайсън.

Просто казано, Гиб е следващият Майк Тайсън.

Много от неговите последователи се съгласиха със съсобственика на Prime Drink, но много други доведоха до времето, когато Логан Пол осмива Гиб в шоуто на Браян Дейвис True Geordie. С махмурлук той каза, че може да нокаутира британския YouTuber.Потребителите в Twitter отговориха на туита на Logan Paul, който направи комплимент на AnEsonGib.

Феновете реагираха положително на публикацията на Logan Paul, като много от тях поискаха разработчикът да планира битка с AnEsonGib. Повечето от тях обаче напомниха на Логан Пол, че той не само подкрепяше Остин преди битката, но и се подиграваше на боксовите способности на Гиб. Логан коментира, докато обсъждаше да се изправи срещу създателя на Обединеното кралство:

В момента ще правя спаринг с Гиб. Ще напусна този подкаст махмурлук, ще отида да играя с Гиб и той няма да издържи два рунда... Струва ми се като такава загуба на време.

 Есън Гиб

Други казаха, че британският YouTuber не е Майк Тайсън, но че може да е достоен мач за Солт Папи.

Какво се случи в мача между Austin McBroom и AnEsonGib?

Остин и Гиб трябваше да се изправят през юли 2022 г., но битката им беше отложена поради мозъчна травма на Гиб. Той се оттегли от двубоя, за да премине медицински тестове и битката беше пренасрочена за 10 септември. Тяхната битка беше основното събитие на втората боксова програма Social Gloves, която е собственик на McBroom. Austin нокаутира AnEsonGib в първия рунд, но той направи невероятен ретур. Той нокаутира собственика на ACE FAMILY пет пъти в следващите два рунда, включително два в третия и три в четвъртия.

Последният нокаут изгони Остин от ринга, като по този начин приключи състезанието. Gib информира последователите си след победата в мача:

Пропътувах целия път от Англия до Америка, за да нокаутирам главния изпълнителен директор… Получих отмъщението си и получих своето изкупление.

 Логан Пол

Гиб имаше нужда от отмъщение за последния си двубой в Social Gloves, затова вчерашната битка беше решаваща. Базираният в Обединеното кралство изпълнител се състезава срещу американския TikToker Tayler Holder в първия турнир през юни 2022 г. Мачът завърши наравно, като числата на AnEsonGib бяха значително в негова полза. Тейлър беше получил 47 удара от YouTuber, докато Гиб имаше само 21. Тъй като той помогна за планирането на събитието, Гиб смята, че Social Gloves, Austin McBroom и Tayler са измамени, за да отсъдят в полза на TikToker.

Всичко за AnEson Gib

Ali Loui Al-Fakhri е британска YouTube личност, чието истинско име е AnEsonGib. Той е роден в Рияд, Саудитска Арабия, на 4 юли 1996 г. Когато е млад, семейството му се премества в Обединеното кралство. Гиб стана известен в YouTube благодарение на програмите си за FIFA, които му спечелиха 2,31 милиона последователи. Той също така е правил видеоклипове за други игри, най-вече Fortnite. С над 900 000 последователи в Instagram, дизайнерът има значителна база от последователи. Той също е боксьор, който се е изправял срещу Джейк Пол.

Популярни Публикации