Деджон Джоунс- Wiki, възраст, приятелка, етническа принадлежност, нетна стойност, височина, кариера

Деджон Джоунс е добре позната личност в YouTube и създател на съдържание, който е най-известен със своя канал в YouTube Casanova. Деджон Джоунс обикновено публикува съдържание за игри и прави ежедневни видеоклипове за реакция на събития по света. Той също е член на отбора по бокс на Съединените щати.

Бързи факти

Пълно име: Деджон Джоунс
Дата на раждане: 21 ноември 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Скорпион
Пол: Мъжки
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Нетна стойност 0k-0k
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Религия християнството

Биография на Дейон Джоунс

Деджон Джоунс е роден на 21 ноември 1996 г. в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Той е роден под знака на Скорпион и е от креолски произход. Джоунс е на 25 години към 2022 г. и не е разкрил нищо за родителите си.

По същия начин не е разкрита информация за братята и сестрите на Деджон. Не можем да съберем надеждни данни за членовете на семейството му, защото той прави предимно видеоклипове с реакции.Деджон Джоунс Образование

Що се отнася до неговото образование и квалификация, имената на учебните заведения, в които е учил, все още не са известни. Като се има предвид възрастта му, може да е завършил университета, освен ако не е напуснал.

Деджон Джоунс Височина, Тегло

Точните данни и измервания на Джоунс не са известни. От видеоклиповете и снимките му в YouTube той изглежда доста млад за 25-годишната си възраст. Можем да преценим, че височината му е 5 фута 6 инча, а теглото му също е разумно и съответства идеално на височината му. Джоунс има черна коса и черни очи.

  Деджон Джоунс

Деджон Джоунс (Източник: Instagram)

кариера

Джоунс стартира канала си в YouTube на 6 февруари 2015 г., но първото му видео е качено на 18 април 2016 г. РЕАКЦИЯ НА ПЕЧЕНА ОРИЗОВА ДЪВКА BRUHITSZACH И WESTON KOURY! (DISS TRACK) беше заглавието на първия му видеоклип.

Той получи приблизително 24 хиляди гледания. Той бързо стана известен в тази платформа благодарение на своите забавни и весели видеоклипове с реакции. Dejon Jones отговаряше на други известни създатели на съдържание като Baby Ariel, Loren Beech, The SiAngie Twins и много други. Той натрупа голям брой абонати за кратък период от време.

В YouTube той в момента има 1,53 милиона абонати. Той е известен с това, че прави някои от най-странните видеоклипове с реакции. 22 снимки, които изглеждат мръсни, но не са реакция е най-популярният му видеоклип. Този видеоклип е получил над 9,6 милиона гледания. Джоунс също се присъедини към военния отбор по бокс на Съединените щати. Той също така създаде платформа за бъдещи звезди, които да бъдат включени в мюзикъл за приложения. наречено Muser Spotlight.

Dejon Jones също има втори канал в YouTube, наречен CasanovaGames, който има 584 000 абонати. В момента Джоунс се фокусира само върху втория си канал, където публикува видеоклипове за игри. Той е активен във втория си канал и публикува GTA: V съдържание ежедневно.

Нещо повече, той изглежда по-малко активен в основния YouTube канал тези дни, тъй като последното му видео беше публикувано преди 9 месеца. Той направи кратко видео в YouTube преди около 5 месеца, но вече не прави активно видеоклипове в основния си YouTube канал.

Приятелката на Деджон Джоунс, срещи

Що се отнася до личния му живот, Джоунс е частна личност. Той не е разкрил състоянието на връзката си или каквато и да е лична информация. Освен това той направи видео на тази тема преди четири години.

Той не разкри приятелката си в това видео, но разказа за първата си целувка, когато беше на 10-11 години. Не знаем за състоянието на връзката му, защото каналът му е изцяло за видеоклипове с реакции.

Нетната стойност на Dejon Jones

Деджон Джоунс нетната стойност е повече от 0k-0k, въз основа на масивната му фен база в множество платформи, 1,53 милиона абонати в YouTube и 584k абонати на втория му канал (приблизително).

Популярни Публикации