Nikhat Zareen- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, гадже, нетна стойност, кариера

Никат Зарин е индийски спортист, трениращ бокс. Nikhat е световен шампион по бокс, който е спечелил няколко златни медала в боксови събития. След като получи сериозна травма на рамото, за която беше съобщено, че е нисък момент в живота й, тя спечели златото в категория до 52 кг на Световното първенство през 2022 г.

Бързи факти

Рождено име/истинско име Никат Зарин
Псевдоним Никат, Златен най-добър боксьор
Популярни за Спечелване на злато на Световното първенство по бокс за жени 2022 г
език не
Сегашен адрес Хайдерабад, Индия
Място на раждане Низамабад, Телангана
Дата на раждане 4 юни 1996 г
Зодия зодия Близнаци
Възраст (към 2022 г.) 25 години
Училище Девическа гимназия Нирмала Хрудая.
колеж AV колеж в Хайдерабад, Телангана
образование Завършвам
Професия Бокс
Националност индийски
Религия ислям
каста мюсюлманин
Нетна стойност 2,5 Crore INR (приблизително)
Треньор 1. IV Рао
2. Емани Чирандживи
3. Бхаскар Бхат
Банка на Индия Служител от персонала в Bank of India, зонален офис в AC Guards, Хайдерабад
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 3″
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг

Възраст и ранен живот на Nikhat Zareen

Никат Зарин беше роден на 14 юни 1996 г , в квартал Низамабад на Телангана. Тя продължи да завършва училищните си задължения, докато учи спортни спортове. Тя остана горда ученичка в девическата гимназия Нирмала Хрудая. След като завършва обучението си, тя следва средно образование.

Nikhat Zareen е завършил студент в AV College в Хайдерабад. Nikhat има бакалавърска степен по изкуства. Тя е приета в Спортния орган на Индия във Вишакапатнам, когато е на 13-14 години. През 2009 г. тя получава инструкции от IV Rao там. След като получи инструкции по бокс от IV Rao, тя спечели наградата „златен най-добър боксьор“ в национално състезание по бокс през 2010 г.Височина и тегло на Nikhat Zareen

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Nikhat Zareen е висок 5 фута 3 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи.

  Никат Зарин

Никат Зарийн Нет Уърт

Колко е нетната стойност на Nikhat Zareen? Nikhat получи финансови награди след спечелването на всеки златен медал. Тя получи електрически скутер и парична награда от 10 000 INR от октомври 2022 г. Министърът на спорта В. Сринивас Гоуд призна този печеливш подарък и награди с пари. Приблизителната й нетна стойност през 2022 г. е близо 2,5 крори INR.

кариера

Nikhat участва в Световното първенство по бокс за юноши и младежи през 2011 г., след като спечели златната титла за най-добър боксьор през 2010 г. Тя се боксира в категория муха. Там тя спечели златен медал срещу турската състезателка Улку Демир. Nikhat Zareen спечели титла за старша възраст през 2016 г., след което през 2019 г. тя спечели международен турнир, донасяйки сребърен медал от международния боксов турнир Thailand Open. Сега тя е световна шампионка за жени, след като спечели златен медал през 2022 г. В категорията на муха тя победи Джитпинг Ютаамас от Тайланд. Финалното състезание се проведе в Истанбул, Турция. Сега тя е шестата дама в Индия, която е коронована като шампионка по бокс за жени. Преди Nikhat златни медалисти в Световното първенство по бокс за жени бяха Jeeny R.L., Mary Kom, Lekha K.C. и Laishrma Sarita Devi. Nikhat сега се концентрира върху амбицията си да спечели златен олимпийски медал в Рио де Жанейро през 2024 г.

Nikhat Zareen Гадже и срещи

С кого се среща Nikhat Zareen? Никхат е обсебена от идеята да спечели златен медал на Олимпиадата от тийнейджърска възраст. Тя никога не е била отклонявана от романтична връзка. Тя ще се омъжи за атрактивен спортист, след като спечели златен медал от Олимпиадата.

Популярни Публикации