Kaivalya Vohra- Wiki, възраст, височина, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Кайваля Вохра е добре известен предприемач от Бенгалуру, Карнатака, Индия, медийна личност, индустриалец и онлайн знаменитост. Нека ви кажа, че той е съосновател и главен технологичен директор на „Zepto“, фирма, която доставя хранителни стоки и жизненоважни продукти до дома ви за 10 минути или по-малко.

Бързи факти

Пълно истинско име Кайваля Вохра.
Нетна стойност (към 2022 г.) 1000 крори INR.
рожден ден 15 март.
година на раждане Ч/Б 2001-2003.
Възраст (към 2022 г.) Ч/Б 19-21г.
Професия Предприемач, медийно лице и интернет личност.
Родно място Бенгалуру, Карнатака, Индия.
Религия индуизъм.
каста Хатри.
Алма матер Станфордски университет.
Квалификация Абитуриент отпадна.
Слънчев знак Риби.
Националност индийски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 10″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 72 кг .

Възраст и ранен живот на Kaivalya Vohra

Кайваля Вохра е роден в Бенгалуру, Карнатака, Индия между 2001 и 2003 г. Семейството му го отглежда в Дубай. Завършва образованието си в частно училище в Дубай. След това Кайваля се премества в Америка, за да завърши образованието си. Учи в Дубайския колеж. След това той се записва в Станфордския университет за бакалавърска степен по компютърни науки, но се отказва, за да стане предприемач.

Височина и тегло на Kaivalya Vohra

Kaivalya Vohra е висок 5 фута 10 инча . Тежи приблизително 72 кг. Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н. Кайваля Вохра

Нетната стойност на Кайваля Вохра

Колко е нетната стойност на Kaivalya Vohra? Съоснователят на Zepto живее в охолство със семейството си. Картини, портрети, дивани, експонати и други луксозни стоки красят къщата му. Фирмата му е печеливша за него. През 2022 г. IIFL Wealth Hurun India публикува списък с богати хора. Той завърши на 1036-то място в списъка на Hurun и стана най-младият милиардер в Индия с 1000 крори INR към 2022 г.

кариера

Кайваля Вохра напуска Станфордския университет, за да създаде собствена фирма. Той също така заемаше длъжността ръководител на проекта за проект за политики за поверителност, базиран на изкуствен интелект (AI). Започва създаването си на 17-годишна възраст. По време на епидемията той решава да стартира фирма, която да осигурява жизненоважни стоки, особено храна. Той основава корпорацията „KiranaKart“ през 2020-2021 г. През 2021 г. той съосновава и работи като главен технологичен директор на компанията „Zepto“ със своя приятел Аадит Палича. Организацията доставя стоки до вашата врата за 10 минути на много достъпна цена.

Кайваля Вохра Приятелка и запознанства

С кого се среща Кайваля Вохра? Този млад предприемач е умен и умел. Тъй като той стана добре известен в нацията със своята забележителна и проницателна работа, много хора започнаха да разпитват за личния му живот в различни социални медийни платформи. Мога да ви уверя, че той никога не е разкривал нищо за личния си живот в социалните мрежи. Той публикува много снимки с приятелите си, но не каза нищо за партньора си. Според това ние вярваме, че статусът на връзката му вече е необвързан и че той живее богат живот. Надяваме се, че скоро ще сподели информацията на приятелите си в социалните медии.

Популярни Публикации