Kk Dixon- Възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Повечето знаменитости стават известни по различни причини. По-голямата част от звездите станаха известни в резултат на своите способности, упорит труд и талант в съответните им области. Някои знаменитости, от друга страна, станаха известни в резултат на връзката си. Kk Dixon е един от онези хора, които придобиха известност в резултат на връзката си с известен баскетболист от Мемфис Гризлис (НБА) на Националната баскетболна асоциация.

Бързи факти

Име К. К. Диксън
Възраст двадесет и едно
Пол Женски пол
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 143,3 паунда
Измерване на тялото N/A
Цвят на косата Тъмно русо
Цвят на очите черен
Националност американски
родители ДеШанън и Кристъл Диксън
деца Каари Джайдин Морант
Нетна стойност N/A
Instagram @kkdixon_

К. К. Диксън Биография

Г-жо Диксън беше добре известна, когато имаше връзка с Теметрий Джамел Морант, по-известен като Джа Морант. Kk вече е известна предимно като бившата приятелка на Ja Morant поради слуховете за раздялата им и факта, че вече не се следват в социалните медии.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от KK DIXON (@kkdixonnn)KK Dixon Instagram акаунт

Г-жо Диксън е потребител на Instagram, който публикува предимно снимки на себе си и дъщеря си; тя е родена на 7 август 2019 г. Тя може да бъде намерена в Twitter под псевдонима @kkdixonn, където има над 4k последователи към 2022 г.

  К. К. Диксън

KK Dixon (Източник: Instagram)

К. К. Диксън Възраст

Kk Dixon е на 22 години към 2022 г., което прави рождената й година 2000, въпреки че тя не е посочила точната си дата и година на раждане.

Kk Dixon Етническа принадлежност, родители

Г-жо Диксън е от бял етнически произход. Kk Dixon е родена в Antoine, Арканзас, от родителите си и баща си, DeShannon, и майка си, Christal Dixon. Kk Dixon израства с другите си двама братя и сестри, Tyrik Dixon и Baylee Dixon, както и с родителите си.

К.К. Връзки и дела на Диксън

И Морант е името на бащата на детето на Kk Dixon и бившия й приятел от 2022 г. На 7 август 2019 г. Kk посрещна дъщеря си с Джа Морант, с когото имаше тригодишна връзка. Двамата се срещат през 2017 г., но Ja Morant вече не е нейно гадже, защото Kk престана да го следва в Instagram и той отвърна със същото.

Kk Семейство Диксън

Г-жо Диксън е родена в Антоан, Арканзас, от родителите си и баща си, ДеШанън, и майка си, Кристъл Диксън. Kk Dixon израства с другите си двама братя и сестри, Tyrik Dixon и Baylee Dixon, както и с родителите си.

Името на бащата на Kk Dixon е DeShannon Dixon, а Ja Morant е 2-годишната дъщеря на Kk Dixon (от 2022 г.) на име Kaari Jaidyn Morant.

Името на брата на Kk Dixon е Tyrik Dixon. Братът на Диксън е баскетболист, който ще бъде член на Missouri State Bears през 2022 г. Брат й се прехвърли от Missouri State University, където имаше един сезон на право. Брат й започна всичките 17 мача за Мисури Стейт миналия сезон. Братът на Диксън отбеляза средно повече от седем точки на мач, четири борби и 2,3 асистенции на мач. Брат й също беше признат за изключителните си способности за стрелба навън.

KK Dixon Баскетболна професия

Въпреки факта, че бащата, бившият приятел и по-големият брат на детето й, Тирик, са известни баскетболисти, Кк Диксън играе баскетбол и волейбол и се е доказал като добър играч и в двата спорта.

Любопитни факти

  • Диксън е средното дете на родителите си и има един брат и една сестра.
  • Диксън има брат, който играе баскетбол на име Тирик.
  • Диксън е майка на прекрасно момиченце на име Каари.
  • Kadre Dixon е истинското и пълно име на Kk.
  • Бебето на Kk се роди два месеца по-рано.

Популярни Публикации