Млад рапър Kee Riches беше застрелян на 23-годишна възраст

Рапърът Kee Riches , който наскоро беше прострелян в Комптън, Калифорния, почина на 24 септември. За съжаление художникът беше само на 23 години, когато почина.

Ice-T туитна относно ескалиращото насилие с оръжие в града:

Ако забележите, рапърите от Ел Ей не носят много бижута. Аз, Снуп, Кюб, Дре, Игра и Кендрик. Списъкът продължава и продължава. Не е защото сме разорени. Рапър или не, Ел Ей е опасен град. Защо се излагате навън?Повече подробности за смъртта на Kee Riches

Около 21:00 часа рапърът беше прострелян на 14-ти блок на Саут Честър авеню. Според източници полицаите са реагирали на сигнал за жертва на стрелба и са видели Ричс критично ранен, когато са пристигнали. Събитието рани още двама души, включително 29-годишен мъж на име Робърт Лефлор младши и жена, чиято самоличност е неизвестна. Жената беше хоспитализирана и оцеля, но другите двама, включително Рич, бяха обявени за мъртви на място. Всяко доказателство, свързващо лицата или мотивацията за престъплението, все още не е ясно. Като се има предвид броят на събитията с участието на рапъри през последните месеци, възможно е да е обир, въпреки че разследващите все още не са потвърдили това.

 Ки Ричс

Всичко за Kee Riches

Кий Ричс прекарва по-голямата част от младостта си в Уестсайд на Комптън. Той беше страстен фен на спорта, който започна да рапира на 15 или 16-годишна възраст и също така основа линията за облекло „Get Rich“ и звукозаписната компания. Привързаността му към квартал Комптън беше очевидна, тъй като той непрекъснато се стремеше към прогреса на града. Когато го попитаха за това, той веднъж каза:

Много хора обикновено ми казват, че се отличавам [като] помагам на квартала си, че всъщност не виждате много артисти и млади момчета, които идват, които всъщност искат да върнат или да помогнат на своята общност, когато всъщност нямат нещо. Имам какво да предложа, следователно бих искал да дам нещо.

Ричс раздаваше чанти на учениците през лятото, преди да влязат в училище, както и подаръци за Коледа. Неговият манталитет понякога се оприличава на този на Нипси Хъсъл, който почина през 2019 г. Ричс каза след смъртта на Хъсъл, че най-много съжалява, че не е успял да се срещне с Хъсъл. По време на интервю за L.A. TACO той каза:

Нипси Хъсъл въплъти уличен войник, истински мошеник. Той беше този човек като мъж, родител и измамник.

 Ки Ричс

Потребителите на Twitter изпращат искрени съболезнования.

Kee Riches беше изгряваща звезда в музикалния бизнес, който спечели популярност с няколко свои парчета, по-специално Easy Money 2, последния му албум. Когато новината за преждевременната му смърт се разпространи, Twitter беше залят от почит:

Популярни Публикации