Сидни Суини- Нетна стойност, възраст, височина, етническа принадлежност, гадже, срещи

Сидни Суини е добре позната американска актриса, модел, телевизионна личност, влиятелна социална медия и бизнесдама, която идва от Спокейн, Вашингтон. Тя е добре известна в бизнеса с изключителните си актьорски способности.

  Сидни Суини Wiki

Сидни Суини

Бързи факти

Пълно истинско рождено име Сидни Суини.
Дата на раждане 12 септември 1997 г. (петък).
Възраст (към 2021 г.) на 24 години.
Място на раждане Спокейн, Вашингтон, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Професия Актриса, телевизионна личност, влиятел в социалните медии, модел и предприемач.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Зодия Дева.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Алтернативно обществено училище Lehman.
Училище Свети Георги.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително)
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5' 3½.
Тегло (прибл.) В килограми: 50 кг.

Възраст и ранен живот на Сидни Суини

Сидни Суини е роден в град Спокейн, Вашингтон, САЩ. Според сметките тя е родена на 12 септември , 1997. (петък). Тя е на 24 години (от 2021 г.). Суини се интересува от представления още от малък. Според Wikipedia, Сидни е получила основното си образование в училището Saint George. След това тя се регистрира в алтернативното обществено училище Lehman.Височина и тегло на Сидни Суини

Сидни Суини е висока 5 фута 3 инча . Тежи около 50 кг. Той има прекрасни топли руси очи и сини кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.

  Сидни Суини

Сидни Суини

Нетната стойност на Сидни Суини

Колко е нетната стойност на Сидни Суини? Що се отнася до нейното богатство, актьорската й кариера е основният й източник на доходи. Тя също печели пари чрез моделиране и платени сътрудничества. Нетната стойност на Сидни Суини се оценява на между - милиона USD (приблизително).

  Сидни Суини нетна стойност

Сидни Суини

кариера

Сидни Суини е известна актриса и телевизионна личност. В младостта си тя също се явява на прослушване за инди филм. Тя се премести в Лос Анджелис за развлекателната си кариера, след като получи одобрението на родителите си. Според Уикипедия тя прави своя дебют в киното като Лиза във филма от 2009 г. ZMD: Zombies of Mass Destruction. След това тя се появява в редица филми и телевизионни предавания, включително Паяци 3D, Имало едно време в Холивуд, Воайорите и други. Тя става известна, след като е избрана за главната роля на Каси Хауърд в телевизионния сериал Euphoria. Суини си сътрудничи с колегите си Ангъс Клауд, Зендая, Мод Апатоу, Алекса Деми, Хънтър Шафер и други в този сериал. В момента работи по предстоящите си проекти.

  Гаджето на Сидни Суини

Сидни Суини

Сидни Суини Гадже и срещи

С кого се среща Сидни Суини? Много мъже са влюбени в тази зашеметяваща актриса. Нейните последователи често са любопитни за любовния й живот. Според нашите открития Сидни Суини е имала дългогодишна връзка с любовника си Джонатан Давино. И двамата се срещат от 2018 г., според докладите. През октомври 2018 г. те направиха първата си публична изява в Spring Place.

Суини и Джонатан станаха известни, след като бяха видени в Мауи, Хавай. Позволете ми да ви информирам, че Джонатан Давино е ресторантьор, който притежава и управлява Pompeii Xpress. Няма известна информация за предишния живот на Сидни. Тя също си сътрудничи с редица мъже-ко-звезди и модели.

Популярни Публикации