Кой е Бретман Рок? Wiki, възраст, височина, нетно състояние, приятелка, срещи

Бретман Рок е филипински YouTuber , Vlogger и личност в социалните медии. Първоначално той публикува всичките си хакове за грим в собствения си канал в YouTube. Всъщност той е и начинаещ предприемач.

Бързи факти

Празнувано име: Бретман Рок
Истинско име/пълно име: Бретман Сакаянан
Пол: Мъжки
Възраст: на 24 години
Рождена дата: 31 юли 1998 г
Родно място: Филипините
националност: филипински
Височина: 1,73м
Тегло: 70 кг
Сексуална ориентация: Хомосексуален
Семейно положение: Неженен
Съпруга/съпруга (име): N/A
Деца/деца (син и дъщеря): N/A
Запознанства/приятелка (име): не
Бретман Рок гей ли е?: да
Професия: Youtuber
Заплата: N/A
Нетно състояние през 2022 г.: 1,5 милиона долара

Биография на Бретман Рок

Бретман Сакаянан беше първоначално от Филипините. Родителите му обаче се отчуждават от детството му. Той прекарва цялото си детство на Хаваите със сестра си принцеса Май и майка си. Имат близки отношения от деца. Въпреки факта, че той има много запомнящи се моменти със сестра си. На 27 май Рок отпразнува рождения ден на Май. Рок започва образованието си в гимназията Кембъл.

Bretman Rock Възраст, височина, тегло

Бретман Рок е роден на 31 юли 1988 г. и към 2022 г. е на 34 години. Висок е 1,73 метра и тежи 70 килограма.  Бретман Рок

Бретман Рок

кариера

Името му се появява на уебсайта за онлайн стоки Wnrs Market и той се застъпва за правата на гейовете в Съединените щати. Бретман е активен участник в движения на различни организации. Наскоро той стартира кампанията #KissAndMakeup в сътрудничество с Bystander Revolution и Tarte Cosmetics.

Бретман и сестра му Май са създали няколко интересни видеоклипа в YouTube. Те станаха известни за кратък период от време благодарение на техния двоен влог. Неговите последователи в Instagram надхвърлиха 11 милиона. От друга страна, 5 милиона души са се абонирали за канала му в YouTube. Наскоро той се превърна в сензация в социалните медии.

Постижения и награди на Bretman Rock

Бретман Рок е добре позната личност в социалните медии. Той също е знаменитост в Instagram, която е добре известна с работата си като знаменитост в Instagram. Неговите абонати в YouTube са милиони, а последователите му в Instagram са милиони. Той е носител на наградата People's Choice Award за любим бюти влиятелен човек.

Нетната стойност на Бретман Рок през 2022 г

Бретман Рок е добре позната личност в социалните медии с нетно състояние от ,5 милиона към септември 2022 г. Той спечели тази сума, като отдаде целия си живот на YouTube. Той е добре известен като кралят на социалните медии. Той също така прави пари от рекламите, които събира в своя канал, и от различни сделки за одобрение.

Bretman Rock наскоро се превърна в сензация в YouTube. Родителите му се развеждат, когато той е много малък. Отгледан е от майка си и сестра си. Много от тях се обидиха, когато той публично разкри сексуалната си ориентация, защото беше гей. След много борби, той успя да достигне върха на кариерата си чрез упорит труд и отдаденост. Той и най-добрият му гей приятел споделиха множество снимки в Instagram. В началото на кариерата си той също се появява на екрана със сестра си.

Бретман Рок Гадже, Запознанства

На Свети Валентин през 2018 г. Бретман позира с мъж. Всъщност той не разкри името на лицето. В началото на 2019 г. той прави двусмислено изявление в Instagram относно състоянието на връзката си. Повечето от феновете му започнаха да се интересуват дали е свободен. Скоро след това Рок потвърждава статуса си на необвързан в Instagram. Той вече се е разделил с мистериозната си половинка. На Свети Валентин 2019 г. той качва друга снимка. Междувременно Рок пази личния си живот в тайна. Снимката му е замъглена с надпис No Name, No Case.

Популярни Публикации