Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс посрещнаха третото си дете

Пипа Мидълтън , По-малката сестра на Кейт Мидълтън , току-що роди третото си дете със съпруга Джеймс Матюс. Двойката също има тригодишно момче на име Артър и едногодишна дъщеря на име Грейс. Според People социалистката-журналистка е родила момиченце преди няколко седмици в крилото Lindo на болницата St. Mary's Hospital, където преди това херцогинята на Кеймбридж приветства и трите си деца. Бременността на Мидълтън първоначално беше разкрита през юни, когато тя носеше зелена рокля на партито в Лондон в двореца в чест на платинения юбилей на кралица Елизабет II.

Съпругът й беше там, както и брат й Джеймс Мидълтън, съпругата му Ализи Тивенет и родителите й Карол и Майкъл Мидълтън. Кейт Мидълтън и принц Уилям също бяха там, както и най-големите им деца принц Джордж и принцеса Шарлот. Според източник, близък до Пипа Мидълтън, светската дама възнамерява да има деца и да живее спокоен живот със съпруга си.

Двойката също се очаква да се премести в селце близо до Бъкълбъри, Бъркшир, с децата си, според списанието. Твърди се, че имотът е на 50 минути от замъка Уиндзор, където херцогът и херцогинята на Кеймбридж ще се преместят това лято.

Всичко, което трябва да знаете за работата и начина на живот на Пипа Мидълтън.

Пипа Мидълтън е известна британска светска личност, журналист и писател. Тя е по-малката сестра на Кейт Мидълтън, херцогинята на Кеймбридж, и е родена от Карол и Майкъл Мидълтън. Баща й работеше като контрольор на полети за British Airways, докато майка й беше стюардеса. Мидълтън е от богато йоркширско семейство, свързано с британската аристокрация, а баща й е от богато йоркширско семейство, свързано с британското благородство. Пипа Мидълтън започва обучението си в училище „Сейнт Андрюс“ в Пангбърн, преди да се премести в училището „Даун Хаус“ в Колд Аш. След това посещава Marlborough College със спортна или всестранна стипендия, преди да завърши университета в Единбург със степен по английска литература.

  Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Тя също има магистърска степен по физическо възпитание, спорт и физическа грамотност от Университета на Уелс Тринити Сейнт Дейвид. Първоначално Мидълтън привлече общественото внимание като прислужница по време на сватбата на сестра си с принц Уилям през 2011 г. След образованието си Мидълтън започна работа в PR бизнес за луксозни стоки през 2008 г., преди да заеме позиция в управлението на събития в базираната в Лондон компания Table Говоря. Списание Tatler я нарича Общество номер едно Singleton същата година.

кариера

Пипа Мидълтън започва да пише колони за вестници като The Spectator през 2012 г. През 2013 г. тя също участва в кулинарна колона в списание Waitrose Kitchen, преди да бъде определена за редактор на Vanity Fair. Тя също започна да пише двуседмична спортна и социална секция за The Sunday Telegraph същата година. Работила е и на непълен работен ден в Party Pieces, където редактира онлайн списанието Party Times. Пипа напуска своята литературна агенция на следващата година, за да стане директор и акционер на собствената си фирма PXM Enterprises Limited. През 2017 г. фирмата е закрита.

  Пипа Мидълтън и Джеймс Матюс

Мидълтън стана посланик на British Heart Foundation през 2014 г. През 2016 г. тя публикува втората си книга Heartfelt и дари приходите за благотворителност. Мидълтън също беше сгодена за мениджър на хедж фондове и бивш състезател Джеймс Матюс през 2016 г. и се омъжи през 2017 г. Матюс е наследник на шотландската средновековна титла Laird of Glen Affric, която обхваща имение от 10 000 акра в Шотландия.

Популярни Публикации