Mychaelade – Възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера, националност

Mychaelade е добре позната бразилска фигура в социалните медии. Той стана популярен със своите видеоклипове за синхронизиране на устни, комедийни изпълнения и шеги в акаунта си в Tiktok, @mychaeladeforgotten. Научете повече за нетната стойност на Mychaelade, биографията, възрастта, националността, етническата принадлежност, приятелката, срещите

Бързи факти

Пълно име: Mychaelade
Възраст: 20 години
Рождена дата: 30 ноември 2001 г
Хороскоп: Стрелец
Родно място: Бразилия
Професия: Личност в социалните медии
Семейно положение: Неженен
Връзка афера?: не
Гей ли е?: не
Височина / Колко висок: 5 фута 8 инча (1,73 м)
националност: бразилски
Тегло: 67 килограма кг
Цвят на косата: черен
Цвят на очите: тъмно кафяво
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Хоби ЧЕ
нетна стойност 0 хил

Mychaelade Възраст, националност и етническа принадлежност

Mychaelade е роден на 30 ноември 2001 г. в Бразилия. През 2021 г. той ще бъде на 20 години в момента . Националността му е бразилец, но все още не е посочил към кой етнос принадлежи. В момента той също живее в Съединените щати в Доувър, Ню Джърси.

Майкъл е много поверителен за личния си живот, така че е запазил самоличността на родителите си скрита. В някои от по-ранните си публикации той спомена майка си и по-големия си брат, но не ги идентифицира. Майкъл също така заяви, че обича футбола и волейбола и че е участвал в тези спортове като дете.Образованието на Mychaelade също е строго пазена тайна. Знаменитостта мълчи оглушително по темата, като предпочита да запази подробностите в тайна. Независимо от това, той най-вероятно е студент първа година въз основа на възрастта си.

  Mychaelade възраст

Mychaelade възраст

Професионален и професионален живот

Tiktok е мястото, където Mychaelade започва в интернет. Неговият привлекателен външен вид, очарователна и енергична личност и чувство за хумор са допринесли за публикуването на забавно съдържание в акаунта му. По-голямата част от качванията на Mychael са кратки комедийни скечове, шеги и видеоклипове със синхронизиране на устни. Освен това, той понякога качва видеоклипове в Tiktok предизвикателства и разкази.

Неговите видеоклипове също са добре направени и той често включва популярни песни. Сега той има над 9,2 милиона последователи и общо над 520 милиона харесвания в своя @mychaeladeforgotten Tiktok акаунт.

Майкъл е добре известна и с приятелствата си с известни личности като Ариана Гранде, Лили Райнхарт и Били Айлиш. По същия начин Mychael има значителни последователи в Instagram с над 641 000 последователи. Публикациите му в Instagram също са забавни, тъй като много от тях го представят фотошопирани в изображения на знаменитости. Освен това публикува в профила си селфита и снимки от пътуванията си.

Mychaelade Net Worth 2022

Колко струва нетната стойност на Mychaelade? Нетното състояние на Mychaelade е около 0 000 към октомври 2022 г . Понастоящем няма проверени оценки за тези цифри.

Височина, тегло и измерване на тялото

Каква е височината на Mychaelade? Mychaelade е висок 5'8 инча и тежи около 67 килограма. Наред с добрия си външен вид, той има стегнато телосложение. Очите му са тъмнокафяви и има черна коса.

Mychaelade приятелка и запознанства

Коя е приятелката на Mychaelade? Mychaelade най-вероятно е необвързана в момента. Това обаче не може да бъде потвърдено, тъй като той е личен за личния си живот и може да има лична връзка. От време на време той се шегува, че Лили Райнхарт е негова бивша приятелка, използвайки фотошопирани техни изображения, за да заблуди хората, но той само се шегува и феновете му го знаят.

Социална медия

Mychaelade е активна и харесвана в социалните медии. Той има голям брой последователи в Instagram в резултат на добрия си външен вид и популярност. Той е активен само в Instagram, където има над 641 000 последователи под името Mychael. Има общо 15 акаунта.

Също така знайте за Дмитрий Шилов Възраст, Биография, Wiki, Нетна стойност

Популярни Публикации