Ашли Нюбро изживява фантазията си

Ашли Нюброу е канадско-американска актриса, най-известна с ролята си на Кира в телевизионния сериал на ABC Mistresses.

Бързи факти

Пълно име Ашли Нюброу
Първо име Ашли
Фамилия Нюброу
Дата на раждане 13 октомври 1987 г
Възраст 34 години
Професия актриса
Националност Американско-канадски
Град на раждане Нюпорт, Роуд Айлънд
Държава на раждане Съединени Американски щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
Семейно положение Запознанства
Връзка с Мат Шивли
нетна стойност 6000000
Височина 174 см
нетна стойност 6 милиона долара

Статус на връзката й с гадже

Тя все още не се е омъжила; следователно тя няма съпруг. Тя обаче има връзка с приятеля си Мат Шивли. Двойката започна да се среща през август 2017 г. и оттогава са заедно. Те са открити за любовта си и често са засичани заедно. И двамата споделят свои снимки в социалните мрежи. На 25 август 2018 г. двойката отпразнува своята една годишнина. Двойката все още не е избрала да изведе връзката си на следващото ниво. Засега се занимават само с работата си.

  Ашли Нюброу

Ашли Нюбро (Източник: Google)Ашли Нюбро изживява фантазията си?

Както споменахме по-рано, Ашли е добре познат художник, който е работил по няколко проекта. Ашли беше поканена на интервю за Hallmark Channel преди години. Ашли разкри една от мечтите си по време на чат. За да обясни, водещата пусна един от нейните видеоклипове от филма. Човек я арестува в библиотека. След това тя също беше видяна на гигантска стълба в библиотеката. Водещата отбеляза, че изживява фантазията си.

Интервюиращият продължи да казва, че трябва да пресъздаде сцената в библиотеката от Красавицата и звяра. В замяна на това Ашли призна, че това е фантазията на всяко момиче. Актрисата каза още, че стълбата е била обезопасена поради предпазни мерки. В резултат на това тя не можеше да се люлее тук и там.

Кратък поглед към уебсайта на Ашли

Ашли, без съмнение, е добре позната фигура в социалните медии. Много от вас може би не знаят, но актрисата има уебсайт. Казано е също, че уебсайтът й е създаден с помощта на най-сложния дизайн на WordPress. Освен това допълнителна информация гласи, че ако се интересувате от разглеждане на уебсайта, има различни алтернативи и няколко категории в навигационното меню в горната част на страницата.

  Ашли Нюброу

Ашли Нюбро (Източник: Google)

Независимо от това, когато превъртите страницата надолу, ще видите блясъка на страницата. Освен това се съобщава, че нейният уебсайт е покрит със стабилно, отзивчиво оформление, което незабавно се адаптира значително към всеки размер на екрана. За да уточня, уебсайтът на Ашли съдържа огромна колекция от неща, които ще ви поразят. Всяка кутия символизира определено съдържание, което несъмнено ще ви предостави разнообразна информация.

Нетна стойност

Ашли има приблизителна нетна стойност на милиона към октомври 2022 г., която е натрупала от актьорската си кариера. Започва актьорската си кариера на 10-годишна възраст, като участва в различни реклами. Ашли прави своя телевизионен дебют през 2000 г. с The Zach Files по Fox Family Channel. Тя си партнира с Майкъл Ситър, Кейти Боланд и Джейк Епщайн, чиито нетни богатства са съответно 2 милиона долара, 9 милиона долара и 300 000 долара.

Почивки и начин на живот

Тя може да си позволи да води луксозен начин на живот със значителната си нетна стойност. Снимките й в Instagram подчертават страстта й към пътуванията. Тя обикновено пътува до различни места на почивка с приятелите и семейството си. Тя е парти момиче, което често се вижда да се забавлява с приятелите си.

Любопитни факти

  • Тя е родена на 13 октомври 1987 г., според нейната биография.
  • Майка й е канадка.
  • Тя тежи 55 кг и не вижда нужда да отслабва.
  • Тя е естествено привлекателна и не се нуждае от козметична операция.

Популярни Публикации