Chicago Fire сезон 11 е настроен да бъде пуснат по NBC

Сезон 11 на Chicago Fire ще дебютира по NBC на 21 септември 2022 г. от 21:00 часа. ET/PT. Следващият сезон ще почете десетата годишнина на сериала, като първият сезон ще бъде премиерен през 2012 г. Той ще бъде показан с Chicago Med и Chicago PD.

Според резюмето на сериала в IMDb:

Разказът на пожарникарите и парамедиците в Чикаго, както лично, така и професионално.Сезон 11 на Chicago Fire ще започне след сватбата на лейтенант Кели Северайд и Стела Кид в последния епизод на сезон 10. Джеси Спенсър, Тейлър Кини, Кара Килмър, Дейвид Айгенберг, Джо Миносо, Крисчън Столте, Миранда Рей Майо, Алберто Розенде, Даниел Kyri, Hanako Greensmith, Eamonn Walker и Jake Lockett ще се появят в бъдещия сезон.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Miranda Rae Mayo (@mrmayo)

Какво можем да очакваме от Chicago Fire сезон 11?

Докато подробностите за предстоящия сезон се пазят в тайна, изпълнителният продуцент Дерек Хаас каза пред ET Online:

Сезон 11 започва с главоломна скорост, продължавайки точно оттам, откъдето спряхме със Северайд и Кид миналия сезон – и шоуто никога не се забавя през целия час. Да кажем, че е доста горещо. Започвайки от първата секунда.

 Чикаго Файър

Сезон 11 има много мистерии без отговор, като се започне с това кой е посетил Северайд и Кид на техния меден месец. Финалът на сезон 10, озаглавен „Великолепният град Чикаго“, завърши на вълна, тъй като двойката отпразнува сватбата си, от една страна, докато бяха посетени от някой от миналото на Северайд, от друга. Някой, свързан с наркодилъра, който е настанил Северайд в болницата, е добра хипотеза. Когато Северайд се яви в съда, за да свидетелства срещу нападателя си, един от хората на дилъра се опита да го овладее. Избухна битка и неназованият човек беше убит.

Освен това остава да видим как ще се развие любовната връзка между Матю Кейси и Силви Брет. И двата героя се появиха отново в единадесети епизод. Докато Брет се наслаждаваше на ваканция от връзката си от разстояние с Кейси, последният направи променящия живота си избор да напусне Firehouse 51 и да отиде в Орегон, за да се грижи за момчетата Дарден. Брет и Кейси говориха за бъдещите си планове във финала на сезон 10, въпреки че не е ясно дали ще подновят връзката си. Междувременно любовна връзка между Блейк Гало и Вайълет Миками може да се развие, след като и двамата бяха уловени да се гледат един на друг на сватбата на Северайд и Кид.

Повече подробности за Chicago Fire

Това е американски драматичен телевизионен сериал, продуциран от Майкъл Бранд и Дерек Хаас, с изпълнителен продуцент Дик Улф от Wolf Entertainment. Франчайзът на Wolf Entertainment Chicago участва в различни обществени услуги в Чикаго, Илинойс.

 Чикаго Файър

Chicago Fire описва професионалния и личния живот на пожарникарите, спасителите и парамедиците от Чикагската пожарна в измислената Firehouse 51.

Популярни Публикации