Келин Куин- Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруга, брак

Кели Куин е много талантлив музикант от Съединените щати. „Sleeping with Sirens“, пост-хардкор рок група, също включва Келин Куин като водеща певица.

Бързи факти

Пълно име: Келин Бостуик
Дата на раждане: 24 април 1986 г
Възраст: 35 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: Музикант, бизнесмен
Държава: Америка
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Кейтлин Ламан
Нетна стойност 2 милиона долара
Цвят на очите сиво
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Медфорд, Орегон
Националност американски
баща Джеус Бостуик
Майка Мери Бостуик
Братя и сестри Деверо, Харпър, Хъдсън, Кейли
деца Копланд, Лиъм и Роуан

Биография на Келин Куин

Келин е роден на 24 април 1986 г. По време на това писане той е на 35 години. Когато се роди, Келин Куин Бостуик беше пълното му име. Той също е роден в Медфорд, Орегон. Куин е роден в САЩ. Той е роден от Джеси Бостуик (баща) и Мери Бостуик (майка) и е отгледан от двамата (майка).

Певицата от Калифорния е едно от четири деца. Единият е брат, а другите две са сестри. Увлечението му по музиката започва в ранна детска възраст, заявява той в интервюта.Що се отнася до образованието на Келин, той не е предоставил никакви подробности. Най-вероятно е абитуриент. В момента обаче няма информация за образованието му.

  Възраст на Келин Куин

Кели Куин

Височина и тегло на Келин Куин

Келин е висока жена, висок 5'8 инча. Освен това той има редица татуировки и пиърсинг по цялото си тяло. Освен това допълнителни измервания на тялото, като теглото му, все още не са налични. Тъмно кестенява коса и сиви очи са запазената марка на вокалиста на рок групата.

кариера

Той е добре познатият вокалист на групата Sleeping with Sirens, с която мнозина са запознати. Въпреки това, той също е бил член на други групи, преди да се присъедини към групата. Той беше член на група, наречена „Closer 2 Closure“, когато беше по-млад. Освен „For All We Know“, „Our Name in Citylights“ и „Screenplay“, той е участвал и в други рок групи.

Въпреки че е член на редица групи, той става известен едва след като се присъединява към Sleeping with Sirens. След като се присъединява към групата, той и останалите членове правят турне в САЩ и други страни по света. Световна база от фенове прегърна Келин, както и нейните колеги от актьорския състав.

В своята област Келин е най-добрият. Освен отличен певец, той е и талантлив кийбордист и текстописец. Друг аспект от неговия талант, който заслужава да бъде споменат, е широчината на гласовия му диапазон. Той има линия дрехи, наречена „Anthem Made“ в допълнение към музикалната си кариера. Моделирането за марката е нещо, което прави и съпругата му.

Келин Куин Нетна стойност

Онлайн източници оценяват нетната стойност на Келин на приблизително 2 милиона долара към октомври 2022 г. Неговите музикални начинания осигуряват по-голямата част от неговите парични ресурси. Въпреки това линията му за облекло му носи и респектиращ доход. Сумата пари, която той прави на месечна база, в момента обаче не е налична.

  Келин Куин Нетна стойност

Кели Куин

Кели Куин

Кейтлин Ламан е съпругата на Келин Куин. Лиъм, Роуан и Копланд са имената на трите му доведени деца. Тази информация все още не е публикувана. Предишните му връзки остават загадка.

Популярни Публикации