Ерика Диас- Уики, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност

Ерика Диас е известна американска медицинска сестра, знаменитост в TikTok, медийно лице и личност в социалните медии. Тя е реномирана медицинска сестра в престижна болница в Америка и е отдадена на работата си.

Бързи факти

Пълно истинско име Ерика Диас.
Нетна стойност USD 600-700k (приблизително).
рожден ден 19 октомври 1999 г.
Възраст (към 2021 г.) 22-годишен.
Професия TikTok звезда, модел и медийно лице.
Родно място Съединените щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Алма матер Тексаски университет A&M.
Квалификация Абитуриент
Слънчев знак Паунд.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 2″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 48 кг

Ерика Диас Възраст и ранен живот

Ерика Диас беше роден на 19 октомври 1999 г , в САЩ. Тя живее в Тексас със семейството си. Тя е на 22 години (към 2021 г.). Тя посещава престижно училище за нейното образование. След като завършва гимназия, тя се записва в Texas A&M University. Тя каза, че в момента е студентка и предстои да получи бакалавърска степен.

Височина и тегло на Ерика Диас

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Ерика Диас е висока 5 фута 2 инча и тежи около 48 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи. Ерика Диас

Нетната стойност на Ерика Диас

Колко е нетната стойност на Ерика Диас? Тази невероятна знаменитост на TikTok живее луксозен начин на живот с членовете на семейството си. Тя живее в прекрасна къща и украсява стаята си със зашеметяващи снимки и пейзажи. Тя получава компенсация за усилията си с TikTok. Нетната стойност на Ерика Диас се оценява на около 600-700 000 USD (приблизително).

кариера

Ерика разкри в профилите си в социалните мрежи, че работи на две места. Тя е медицинска сестра, която се грижи за пациентите. Тя обслужва пациентите в болницата и се отдава изцяло на професията си. Тя, от друга страна, не споменава за втората си работа. Освен това, тя е знаменитост в TikTok. Тя има 102,7 хиляди почитатели и 1,4 милиона харесвания в официалния си акаунт в TikTok към юли 2022 г. В акаунта си тя често публикува видеоклипове, на които синхронизира устните си и води нормалния си живот. Нейните видеоклипове в TikTok, на които е облечена в ексфолианти, сега предизвикват противоречия поради прилепналата й дреха и отличителния тип тяло.

Ерика Диас Гадже и срещи

С кого се среща Ерика Диас? Ерика е прекрасен и прекрасен човек. В профилите й в социалните мрежи много нейни почитатели изразяват притеснения за личния й живот и партньора й. Нека ви уверя, че тя никога не е разкривала публично нищо за любовния си живот. Тя също така не е споделяла никакви свои снимки със своите съученици от гимназията и колежа. Тя е стеснила акцента си върху работата и професията си и се стреми да бъде успешна. Така че състоянието на връзката й вече е необвързана и скоро ще предоставим повече информация за личния й живот.

Популярни Публикации