Saamo Petraa- Биография, възраст, нетна стойност, гадже, височина, кариера

Само Петраа е хърватска социална медийна личност, модел и автор, която е най-известна със своя канал в YouTube „SaamoPetraa.“ Преди да започне свой собствен канал в YouTube, Saamo Petraa беше най-известна като половината от канала в YouTube the lazy wave с Davor Gerbus. Подробности за настаняване за Saamo Petraa Bio, възраст, нетно състояние, гадже, височина, кариера

Бързи факти

Истинско име Само Петраа
Псевдоним Един и същ
Известен като Звезда в социалните медии, автор, модел
Възраст 21 години
рожден ден 3 март 2000 г
Родно място Загреб
Знак за раждане Риби
Националност хърватски
Етническа принадлежност N/A
Религия N/A
Височина 5 фута 9 инча (1,75 м)
Тегло 58 килограма.
Измервания на тялото N/A
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Рус
Номер на обувка N/A
гадже Марко Кᴜᴄᴄᴜrin
Съпруг N/A
Нетна стойност 1 милион - 5 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Saamo Petraa Биография, възраст, братя и сестри

Здравей Петра е роден в Загреб, Хърватия, на 3 март , 2000 . Тя ще бъде 21 годишен през 2022 г. Нейният астрологичен знак е Риби. Нейната националност е хърватска, но етническата й принадлежност не е сигурна. Тя все още не е разкрила никакви подробности за членовете на семейството си. Колкото си близо до смъртта, толкова по-жив се чувстваш, винаги е казвала тя. Тя все още практикува католицизма като вяра.

Петра получава средното си образование в Ekonomska kola Samobor (Самоборска гимназия по икономика) в Самобор, Загребска област, Хърватия.Тъй като те формираха канала на мързеливата вълна, имаше много мистерия около това кой е Давор. Те обясниха, че са се запознали през 2012 г. и са станали най-добри приятели и че тя и майка й го смятат за почти биологичен брат.

Кариера и стил на живот на Saamo Petraa

На 6 октомври 2014 г. Саамо пусна своя канал в YouTube. Тя има голям брой последователи. Тя е звезда в YouTube, която е добре известна с материала на своя уебсайт „thelazyWAVE“. Саамо е добре известна в района със своите дизайни „направи си сам“, уроци по красота и завършвания на предизвикателства с приятели. Освен това в нейния видеоклип Best Friend Challenge w/Yasserstain | мързеливата вълна, тя си партнира с колегата си YouTube звезда Ясерстейн.

Петра се съсредоточи върху състезания, партньорства, вкусови експерименти, импровизационни скечове, дискусии и шеги, които започна от личната си сметка. Петра се разшири до емоции, видеоблогове, творения „Направи си сам“, време за истории и уроци по грим за напреднали и потвърди, че възнамерява редовно да добавя повече форми на видеоклипове към микса.

Саамо Петра също е автор, като написа първата си автобиография, Buntovnica, ljubavnica, diva, през 2019 г. Тя също беше обявена за Beauty Influencer на 2019 г. на Cosmopolitan. През април 2018 г. тя беше представена и на корицата на списание JoomBoos. През май 2019 г. Петра беше представена на повърхността на списание „Cosmopolitan“ заедно с модела Марко Меди.

  Инфографика за биография на Saamo Petraa

Биография на Саамо Петраа

Височина, тегло и вегански начин на живот на Saamo Petraa

Дори пилешкото месо беше любимата й диета през 2015 г., когато премина към вегетариански начин на живот поради любовта си към животните и природата. По-късно Петра призна, че съвестта й е станала много по-силна в резултат на трансфера и че той много й е помогнал. Тя отговори, че би станала веган, ако не бяха здравословни причини.

Петра също така твърди, че след преминаването към вегетарианството теглото й е спаднало от 64 кг на 58 кг за кратък период от време и след това е варирало между 58 кг и 60 кг. Поради липса на време тя започна да ходи на фитнес в началото на 2018 г., след като прекара голяма част от детството си в игра на тенис и танци. Въпреки че стана по-оптимистична и по-здрава, тя винаги е виждала упражненията във фитнеса като път към края и не се е интересувала от тях.

  Височината на Саамо Петраа

Саамо Петра позира за своя снимка (Източник: Instagram)

Зашеметяващият Саамо Петра има прекрасна и привлекателна личност. Тя е висока 5 фута 9 инча и тежи около 58 килограма. Очите й са лешникови, а косата й е руса. Саамо обича да си играе с косата си в различни цветове като лилаво, розово, кафяво, зелено и други. Освен това не се дава информация за пропорциите на тялото й.

А през октомври 2018 г., след като получи различни коментари по темата, Петра призна, че е направила устните си обемни с филъри. Тя обаче подчерта колко е важно да посетиш лекар с добра репутация и да си здрав, въпреки че това означава малко повече разходи.

Състояние на гадже и връзка на Saamo Petraa

Петра имаше връзка с Ален Або (@vanimy), YouTuber. Те си сътрудничиха в редица публикации в социалните медии и бяха членове на Team Lens, колектив от основатели на YouTube. Те са направили предизвикателни видеоклипове като „Never Have I Ever“, „Who Knows Me Better – Boyfriend vs. Best Friend“, „Q&A“ и са качили влогове от екзотични места, които са обиколили заедно по света.

За съжаление те се разделиха през октомври 2018 г., но не пред медиите. Когато го попитаха за това, @vanimy заяви, че това е частен въпрос, но поиска съвместните фен страници да бъдат изтрити или актуализирани, за да покажат раздялата им. Тя също се съгласи с поръчката му за драма в YouTube, като взе предвид обещанието си никога да не се занимава с драма заради гледанията. @Vanimy и Petraa споменаха, че техните приятели в YouTuber не трябва да бъдат тагвани или разпитвани по темата, защото те също няма да разкрият истинската причина.

Изглежда, че в момента има връзка с Марко Крин. Двойката редовно публикува зашеметяващи снимки на страниците си в социалните медии.

Saamo Petraa Net Worth

Що се отнася до нейната заплата и нетна стойност, тя може да направи много пари. Може да прекарва приятно време с приятелите и роднините си в момента. Някои онлайн магазини обаче смятат, че нетната й стойност е между 1 и 5 милиона долара към 2021 г.

Интересни факти

  • Петра не харесва народната музика и предпочита рап, поп и рок.
  • Тя обича да гледа филми и прекарва голяма част от свободното си време в това.
  • Тя е интроверт, който обича да прекарва времето си сам, а не с хора, и няма социална тревожност.
  • В началото на декември 2016 г. тя направи първата си татуировка, луна, на дясната си лопатка.
  • Тъй като не е навършила 18 години, тя е наясно, че е опасно и неморално, но преживяването й харесва.

Популярни Публикации