Андрей Гаврил- Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера

Андрей Гаврил е геймър и комедиен коментатор, известен със своя YouTube канал Gami OS. Андрей Гаврил стартира и влог канал със същото име, който има 837 хиляди абонати. Научете повече за Андрей Гаврил Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност, височина, приятелка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Андрей Гаврил
Дата на раждане 05 януари 2003 г
Възраст 19 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число две
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Мъжки
Професия Youtuber
Държава Румъния
Височина 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение по отношение
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата кафяво
Нетна стойност
Родно място Букурещ
Националност румънски
Facebook Фейсбук Андрей Гаврил
Youtube Андрей Гаврил Youtube
Instagram Андрей Гаврил Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Андрей Гаврил Възраст и ранен живот

Андрей Гаврил е 19 години към 2022 г . Роден е в Букурещ, Румъния, на 5 януари 2003 г. Неговата зодия е Козирог. Освен това той не е споменал имената на своите родители или братя и сестри. Той обаче може да бъде единствено дете на родителите си. Той също има домашен любимец на име Просеко, за когото е създал акаунт в Instagram.

  Андрей Гаврил ВъзрастОсвен това той е от румънски произход и етническата му принадлежност е неизвестна. Преминавайки към образованието, той може да е в гимназията в момента, но не е споменал нищо за образованието си.

Андрей Гаврил Височина и тегло

Колко висок е Андрей Гаврил? Андрей Гаврил има фантастична личност, както и страхотна физика. Той е висок 6 фута и тежи 75,3 – 91,6 кг (166 – 202 фунта) . Тази информация обаче може да е невярна. По същия начин той има светлокафяви очи и кафява коса.

  Андрей Гаврил

Андрей Гаврил позира за снимка Източник: Instagram

Андрей Гаврил Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Андрей Гаврил? Младият и талантлив Андрей Гаврил си изкарва добре като Youtuber. Той обаче не е разкрил официалната си нетна стойност или годишна заплата. Въпреки това, според някои онлайн източници, Андрей Гаврил има нетна стойност от около 39 милиона долара към октомври 2022 г.

  Андрей Гаврил Нетуърт

Андрей Гаврил Нетуърт

Професионален живот и кариера на Андрей Гаврил

По отношение на професионалния живот на Андрей Гаврил, той стартира своя канал за игри GamiOS1 през април 2013 г. Тогава той публикува първия си видео урок за това как да използва Movie Maker. Въпреки това, сега той е добре известен като комедиен коментатор и геймър в своя YouTube канал Gami OS, където има над 516 000 абонати.

Той също така е създал Gami канал за влогове, който има над 837 000 абонати. По същия начин през 2018 г. той стана член на групата 5gang. По същия начин той беше качил видеоклипове за игри като Minecraft и Fortnite в своя Gami OS канал, както и други vlogs, шеги и видеоклипове за пет банди в своя Gami канал.

Андрей Гаврил Гадже и запознанства

Коя е приятелката на Андрей Гаврил? По отношение на статуса на връзката на Андрей Гаврил, той е във връзка. Той започна да се среща със звездата на Tiktok Йоана Пинтилие, която също е YouTuber. Двойката изглежда много щастлива един с друг, както се вижда от честото им публикуване на интимни снимки в сайтовете на социалните медии. Въпреки това изглежда, че те движат връзката си напред.

Факти

  • Андрей Гаврил е комедиен коментатор, както и геймър, известен със своя YouTube канал Gami OS.
  • Андрей Гаврил също създаде едноименен канал за влогове, който спечели 837 000 абонати.
  • Андрей Гаврил има невероятна личност с добра физика.
  • Андрей Гаврил е социално активен в медийни сайтове като Facebook, Instagram, но няма акаунт в Twitter.

Също така, знайте за Нетна стойност на GloZell Simon, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации