Мей Панг- Нетна стойност, Биография, Възраст, Гадже, Запознанства, Височина, Тегло, Кариера

Мей Панг е знаменитост в социалните медии и козметичен художник от Канада. Тя е добре известна с това, че разстройва бизнеса с красота, като поставя под въпрос традиционната мъдрост и предефинира красотата. Научете повече за Мей Панг Нетна стойност, Биография, Възраст, Националност, Гадже, Запознанства, Височина, Тегло, Кариера

Бързи факти

Пълно име Мей Панг
Псевдоним Може
Известен като Знаменитост в социалните медии
Рождена дата 28 август 1996 г
Възраст 25 годишен
Хороскоп зодия Дева
Родно място Канада
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 52 кг
Измервания на тялото N/A
Националност канадски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Удебелен
образование N/A
гадже Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 2,4 милиона долара

Mei Pang Възраст и ранен живот

Мей Панг беше роден на 28 август 1996 г , в Канада. Тя е 25 годишен към 2021 г . Нейната зодия е Дева. Мей Панг е пълното му име. Тя е израснала в Канада, заедно с родителите и братята и сестрите си.

По същия начин тя е канадски гражданин. Тя е от бял етнос. Нейната вяра е християнството. Говорейки за нейните образователни подробности, Мей Панг е учила в местна гимназия. По същия начин подробностите за нейното висше образование все още не са разкрити.Височина тегло

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и спокойна личност. Мей Панг е висока 5 фута 5 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Тя е смела и има кафяви очи.

  Мей Панг

Mei Pang (Източник: Google)

Нетната стойност на Мей Панг 2022 г

Колко е нетната стойност на Mei Pang? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, известната звезда на Instagram Нетното състояние на Мей Панг е 2,4 милиона долара към 2022 г. Тя печелеше пари, работейки като професионална звезда в Instagram.

кариера

Панг продължава кариерата си в университета OCAD, където учи рисуване и живопис. Впоследствие тя осъзнава, че иска да приложи таланта си върху ново платно. Тя е известна с това, че разтърси бизнеса с красота, като постави под въпрос традиционните представи и предефинира красотата. Мей промени решението си през 2015 г. и започна да прилага козметика и да предлага уроците си онлайн. Тя излезе като самопровъзгласило се прекалено споделящо интернет дете, което лесно й дойде. Мей има отдадена база от фенове заради дръзкия си и технически красив външен вид, бръсната глава и симетрични татуировки. Тя не се стреми да се вписва в някакви предварително създадени категории и вместо това се концентрира върху създаването на снимки, които я правят щастлива. Мей си сътрудничи с компании за красота като Gucci, Milk Makeup, Fenty Beauty by Rihanna, M.A.C, Dior Beauty, Nudestix, Urban Decay, Makeup Forever, NYX, Laura Mercier и Tatcha.

Mei Pang Гадже и срещи

С кого се среща Мей Панг? Отразявайки състоянието на връзката на Мей Панг, тя може да е необвързана. Все още не се е омъжила и няма деца. В момента тя е заета да се фокусира върху кариерата си. Въпреки това, тя може да чака идеалния си партньор и ще се сдвоява в бъдеще. Освен това тя поддържа добър профил и не е била свързана с какъвто и да е спорен акт.

Популярни Публикации