Kiya Juliet- Възраст, Биография, Wiki, Гадже, Тегло, Височина, Нетна стойност, Кариера

Кия Жулиета е инфлуенсър в социалните мрежи на Instagram от Съединените щати. Kiya Juliet натрупа фен база от над 170 000 души в едноименния си Instagram акаунт, като публикува откъси от нейното пеене. Научете повече за Kiya Juliet Възраст, биография, Wiki, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Кия Жулиета
Дата на раждане 26 декември 2001 г
Възраст 21 години
Хороскоп Козирог
Късметлийско число 5
Щастлив камък Топаз
Щастлив цвят кафяво
Най-доброто съвпадение за брак Скорпион, Дева, Телец
Пол Женски пол
Професия Instagram звезда и Youtuber
Държава Съединени щати
Семейно положение единичен
Цвят на очите зелено
Височина 5 фута 6 инча
Тегло 56 кг
Нетна стойност хил.
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Колумбия, Южна Каролина
Националност американски
Facebook Кия Жулиета Facebook
Youtube Кия Джулиет Youtube
Instagram Кия Джулиет Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Кия Джулиет, възраст, семейство, братя и сестри и детство

Коя е Кия Джулиет? Кия Жулиета е на 21 години. Тя е родена в Колумбия, Южна Каролина на 26 декември 2001 г. Козирог е нейният астрологичен знак. Лори Романо е името на майка й. Освен това, няма подробности за нейните родители или братя и сестри. Тя е отгледана в родния си град.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко е висока Кия Джулиет? Тя е висока 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 кг (121 фунта). Освен това, s той има прекрасни топли зелени очи и кафяви кичури. Какви са телесните мерки на Кия Джулиет? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.  Кия Жулиета

Кия Джулиет позира за снимка Източник Instagram

Kiya Juliet Нетна стойност и социални медии

Каква е нетната стойност на Kiya Juliet? Кия Джулиет е популярна в платформи за социални мрежи като Instagram и Facebook, но тя няма акаунт в Twitter. Тя е натрупала значителна база от фенове. По същия начин тя има почти 170 хиляди последователи в Instagram и около 18,3 хиляди последователи във Facebook. Тя вече има над 11,3 хиляди абонати на едноименния си канал в YouTube.

Кия Джулиет, талантлива личност в социалните медии, е натрупала значително състояние. Приблизителната нетна стойност на Kiya Juliet е 000 към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Личният живот на Кия Джулиет се върти до голяма степен около работата й като инфлуенсър в социалните мрежи в Instagram. Тя натрупа голяма база от фенове, с над 180 хиляди последователи на едноименния си уебсайт, като публикува откъси от нейното пеене. Тя дори качва селфита в известния си акаунт в Instagram. През май 2016 г. тя направи първата си публикация в Instagram с приятелката си Карли. Тя също така е създала акаунт в Snapchat за себе си, ретро мода. По същия начин, в един от най-известните си публикации в Instagram, тя изпя част от Love Galore на SZA. Тя също има канал в YouTube, където споделя своите музикални видеоклипове.

Освен това, тя продължава да споделя зашеметяващи снимки на себе си в модерни дрехи на моделската си визия. Тя без съмнение е амбициозен модел, който ще стане успешен модел, когато порасне.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на Кия Джулиет? Кия Джулиет може да е необвързана въз основа на състоянието на връзката си. Тя е твърде млада, за да се омъжи, а никой от тях няма деца. Но всъщност тя е заета както с работата, така и с образованието си. Тя може просто да търси правилния играч. Освен това тя се пази сдържана и не се интересува от никакви провокативни действия.

Факти

  • Кия Джулиет е инфлуенсър в социалните мрежи на Instagram от Съединените щати.
  • Kiya Juliet натрупа фен база от над 170 000 души в едноименния си Instagram акаунт, като публикува откъси от нейното пеене.
  • Освен това, тя продължава да споделя зашеметяващи снимки на себе си в модерни дрехи на моделската си визия.
  • Тя без съмнение е амбициозен модел, който ще стане успешен модел, когато порасне.

Популярни Публикации