Larray- Биография, възраст, запознанства, височина, нетна стойност, Instagram

Лари е американска звезда в социалните мрежи и актьор, известен със своя YouTube канал „LARRAY“. Лари стана известен чрез своя акаунт във Vine, където качваше комедийни видеоклипове, които му помогнаха да изгради голяма база от фенове. Научете повече за Larray Wiki, възраст, биография, тегло, височина, приятелка, връзка, кариера, нетна стойност, Instagram, песни

Бързи факти

Пълно име Лари Мерит
Дата на раждане 22 юли 1998 г
Възраст 23 години
Хороскоп Рак
Късметлийско число единадесет
Щастлив камък Лунен камък
Щастлив цвят Сребро
Най-доброто съвпадение за брак Телец, Риби, Скорпион
Пол Мъжки
Професия Геймър, YouTuber, Instagram Star, TikTok Star
Държава елен
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло 62 кг
Семейно положение по отношение
Запознанства Брейди Потър
Нетна стойност 1,69 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Калифорния
Националност американски
Братя и сестри едно (сестра Тайлър Бейби)
Twitter Сериозно Мерит Twitter
Youtube Лари Мерит Youtube
Instagram Лари Мерит в Instagram
Седмица Сериозно Merritt Wiki
Марки N/A
Хоби Баскетбол, туризъм

Larray Биография, възраст, семейство

Лари е роден на 22 юли 1998 г. Той е роден в Калифорния, САЩ, и е от американска националност. В момента той ще бъде на 23 години, а зодията му е Рак. Лари е роден в калифорнийската болница „Кайзер“. Той също има по-малка сестра, наречена Тайлър Бейби.

Лари винаги туитва какво прави майка му. Сега живее в Лос Анджелис с приятелката си. Той е очарован от социалните медии от тийнейджър. Освен това той не е разкрил професионалното си досие. Той обаче може да е завършил гимназия предвид поколението си.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висок е Лари? Лари поддържа тялото си горещо и привлекателно. Той е висок 5 фута 7 инча. По същия начин той тежи около 62 килограма. Пропорциите на тялото му засега не са известни. Освен това той пасва на обувка с размер 8. (UK). Лари има сини очи и тъмнокафява коса, които допълват идеално неговата личност.

  Лари

Larray играе баскетбол Източник: Instagram

Социални медии (FB, Instagram, Twitter)

Основният му канал в YouTube, „LARRAY“, има над 5,78 милиона зрители. Вторият му сайт, „larray be larray“, има над 136 хиляди абонати. По същия начин неговият акаунт в Instagram има над 3,7 милиона абонати. Той все още е добре познат в Twitter, където има над 743 хиляди фенове.

Нетна стойност на Larray 2022

Каква е нетната стойност на Larray? Лари е известен инфлуенсър в социалните мрежи. Неговият материал е комбинация от различни теми, като влогове, показващи множество събития, в които той участва, записи на истории, комедийни скечове и изпълнения. Неговата нетна стойност е около 1,69 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Larray е знаменитост в социалните медии от Съединените щати. Той е добре известен със своето хумористично видео съдържание, което се харесва на млади юноши, и с това, че стана член на съвместната група TikTok, известна като „The Hype House.“ След като спечели популярност във Vine, той започна да публикува видеоклипове в YouTube, след като Vine излезе от бизнеса . По същия начин той съосновава канала в YouTube „2BusyOnline“ с други двама, като Hails и Lissette. Той има над 10 милиона последователи в TikTok под името „@larrayeeee“. Лари често споделя различни сатирични видеоклипове, някои от които включват видеоигри като Roblox.

Преди да се присъедини към „The Hype House“ през януари 2020 г., той имаше над пет милиона зрители на собствения си канал в YouTube и над седем милиона фенове на личния си сайт в TikTok. В резултат на това на 18 август 2011 г. той стартира своя личен канал в YouTube.

Запознанства и статус на връзка

Коя е приятелката на Лари? Larray е прозрачен по отношение на своята сексуалност и приятелството си с последователите си. Той беше прозрачен и уверен в своята сексуална ориентация. Въпреки несигурността си и трудностите да покаже, че е хомосексуалист, сега той е много откровен за това. Той е вдъхновил милиони хора по цялата планета да бъдат уверени в това кои са и да откажат да се съобразяват с обществените норми и предразсъдъци.

Сега той се среща с красив и чаровен мъж, наречен „Брейди Потър“. Сега той е сензация в социалните мрежи с все по-нарастваща база от фенове. Те направиха връзката си публично достояние, демонстрирайки колко солидни, смели и отдадени са един на друг. Те не се страхуват да бъдат съдени или критикувани и затова се възползват максимално от времето си заедно. За своята позитивност и грижовност тази двойка е възхвалявана и оценена.

Факти

  • Larray е американска звезда в социалните мрежи и актьор, известен с канала си в YouTube LARRAY.
  • Larray стана известен чрез своя акаунт във Vine, където качваше комедийни видеоклипове, които му помогнаха да изгради голяма база от фенове.
  • Той е роден в Калифорния, САЩ, и е от американска националност.
  • Преди да се присъедини към „The Hype House“ през януари 2020 г., той имаше над пет милиона зрители на собствения си канал в YouTube и над седем милиона фенове на личния си сайт в TikTok.
  • В резултат на това на 18 август 2011 г. той стартира своя личен канал в YouTube.
  • Larray е прозрачен по отношение на своята сексуалност и приятелството си с последователите си.

Популярни Публикации