Али Сондърс - Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, височина, кариера

Али Сондърс е добре известна като съпругата на Мадисън Бъмгарнър, известен американски бейзболен питчър от Мейджър Лийг Бейзбол. Али Сондърс е любител на животните, който е работил като спасител в City Of Lenoir W.B Stronach Jr. Aquatic & Fitness Center. Знайте всичко за Али Сондърс wiki, възраст на Али Сондърс, съпруг на Али Сондърс, нетна стойност на Али Сондърс, кариера на Али Сондърс и още

Бързи факти

Пълно име: Али Сондърс
Дата на раждане: 29 декември 1991 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Женски пол
Известен като: Съпруга на знаменитост
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 14 февруари 2010 г
Съпруг Мадисън Бъмгарнър
Нетна стойност 25 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата Рус
Височина: 5 фута 5 инча
Тегло 70 кг
Родно място Хъдсън, Северна Калифорния
Националност американски
образование Coldwell Community College и Технически институт
Братя и сестри две
деца Три
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Али Сондърс

Али Сондърс е родена на 29 декември 1991 г. Нейната зодия е Козирог и е на 28 години. Нейният роден град е Хъдсън, Северна Калифорния, и тя е израснала там. Тя също има двама братя, които и двамата са корпоративни ръководители. Али обича кучетата повече от всичко друго още от дете. Тя често споделяше свои снимки с кучето си в социалните мрежи.

Али има американско гражданство, откакто е родена и израснала в Северна Калифорния, но има малко подробности за нейната раса. По същия начин Али посещава гимназия Колдуел. Тя е посещавала Caldwell Institute/Caldwell Community College and Technical Institute (CCC&TI) от гимназията до дипломирането си.Височина, тегло и измерване на тялото

Али е висок 5 фута 5 инча или 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи около 70 кг. Тя има прекрасни топли кафяви очи и руси кичури. Какви са телесните мерки на Али Сондърс? Тя често зарадва феновете си, като публикува свои снимки на модел в Instagram и те изглеждаха щастливи да споделят благодарността си за актуализацията на нейните снимки. Размерите на тялото й са 36-28-40 сантиметра. Тя има размер на чашката на сутиена 36 C.

  Али Сондърс

Али Сондърс със съпруга си

Нетна стойност на Али Сондърс

Тя притежава редица маркови автомобили, включително Kia SUV, BMW и Charlotte. Освен това по време на извън сезона Али остава с роднините си в луксозен дом на 100 акра в Северна Каролина. Имотът се оценява на около 2 милиона долара към октомври 2022 г . По същия начин Мадисън прекарва сезоните в нает апартамент в Сан Франциско.

кариера

Али Сондърс е работила като спасител в Stonarch Jr. Aquatic & Fitness Center в град Lenoir W.B. По-късно тя работи като фризьорка и успя да си създаде репутация в индустрията. Кариерата на Али обаче започна да страда в резултат на раздялата й със съпруга й. По време на работата на съпруга си Али е била огромен поддръжник на Мадисън Бъмгарнър. Тя е негов непоколебим поддръжник от началото на кариерата му.

Мадисън Бъмгарнър започва своята бейзболна кариера през 2007 г., след като играе гимназиален бейзбол в гимназията South Caldwell, където помага на отбора да спечели държавното първенство 4A през 2007 г. Мадисън започна кариерата си през 2007 г., но направи своя дебют в голямата лига през 2009 г. със Сан Франциско Джайънтс. Оттогава той си изгради репутация на един от най-добрите MLB батерии в историята.

Мадисън в момента е включен в четири отбора на звездите на Националната лига. Той има най-много удари сред всички титуляри с лява ръка на Giants в историята на франчайза. Мадисън също се съгласи на шестгодишно удължаване на мандата със Сан Франциско Джайънтс.

Съпруг на Али Сондърс, брак

Али Сондърс и Мадисън Бъмгарнър са женени от Деня на Свети Валентин през 2010 г. Те са заедно от гимназията и са добре известни като гимназиални любовници, които са се оженили щастливо. Двойката и техните три момичета, две дъщери и едно момче, живеят много щастлив живот в Гранит Фолс, Северна Каролина.

Явно са имали нисък сватбен прием. Двойката е имала доста щастлив брак и след години на запознанства и години на брак нито един от тях не е имал проблеми, които биха могли да допринесат за развод.

Двойката се срещаше от 2007 г., а Али беше само на 20 години, когато се ожениха. Мадисън беше бейзболен играч в гимназията в гимназията South Caldwell в Хъдсън по това време и той помогна на отбора да осигури държавното първенство 4A през 2007 г.

Любопитни факти

  • По време на работата на съпруга си Али е била огромен поддръжник на Мадисън Бъмгарнър.
  • Тя е негов непоколебим поддръжник от началото на кариерата му.
  • Мадисън Бъмгарнър започва своята бейзболна кариера през 2007 г., след като играе гимназиален бейзбол в гимназията South Caldwell, където помага на отбора да спечели държавното първенство 4A през 2007 г.
  • Мадисън започна кариерата си през 2007 г., но направи своя дебют в голямата лига през 2009 г. със Сан Франциско Джайънтс.

Популярни Публикации