Кристен Ривърс и Док са били изправени пред расово насилие по време на ранната фаза на техните връзки

Кристен Ривърс става известна като съпругата на американския професионален треньор по баскетбол и бивш играч Док Ривърс. Док е настоящият главен треньор на Филаделфия 76-ърс от Националната баскетболна асоциация (НБА).

Бързи факти

Пълно име Кристен Ривърс
Първо име Кристен
Фамилия реки
Професия Съпруга на знаменитост
Националност американски
Град на раждане Уисконсин
Държава на раждане Съединени щати
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Семейно положение Женен
Съпруг Док Ривърс
Без деца 4
образование Университет Маркет
Дата на раждане 1961 г
Женен Дата 1986 г

Кристен се омъжи за гимназиалния си любовник Док Ривърс.

Двойката първоначално се запознава през 1979 г., докато посещава университета Маркет в Милуоки. Според източника Док започна разговора с Кристен, като й предложи да мие косата си от време на време. Двойката не щракна веднага, така че Док уреди Кристен да се срещне с един от неговите приятели. Кристен излизаше с колегата си в продължение на десетилетие, преди тя и Док да започнат новото си лично участие. След като са се срещали дълги години, те се женят през 1986 г.

  Кристен Ривърс

Кристен Ривърс (Източник: Google)Те са били подложени на расистко насилие в ранните етапи на връзката си.

Кристен е бяла, а Док е черен. Те се влюбиха, докато се справяха с много проблеми във връзката си през ранните етапи. Междурасовите срещи се смятаха за неправилни по онова време и в резултат на това те бяха изложени на расистки обиди. Според Orlando Sentinel, гумите на Кристен са били нарязани, а къщата на родителите й е била боядисана със спрей по това време.

Изпълнението му пострада в резултат на злоупотребата. Въпреки злоупотребите и трудностите, те успяха да запазят връзката си. Освен това, Док беше изложен на расизъм през целия си мандат с Клипърс. Мистериозен пожар избухна в дома на Кристен и Док в Сан Антония, където те живееха с децата си. Смята се, че пожарът е предизвикан от расова враждебност.

Разводът все още предстои.

Двойката се развежда след повече от три десетилетия брак. Според вътрешния човек те са разделени от около шест години и са били в процес на развод през последните три години. Док, от друга страна, не е публикувал статуса си на срещи.

Майка на четири деца

Кристен е щастлива майка на четири деца: син Остин, 28, дъщеря Кали Ривърс, 32, син Джеремая, 32, и най-малкият син Спенсър, 25. Всичките й деца са спортисти, като всичките й момчета играят професионален баскетбол, а дъщеря й Кали играейки волейбол. Остин беше професионален баскетболист в Ню Йорк Никс от Националната асоциация на обръчите (НБА), докато Джеремая играеше баскетбол в Джорджтаун и Индиана, преди да се присъедини към Мейн Ред Клоус. В момента Спенсър е гард на UC Irvine.

  Кристен Ривърс

Кристен Ривърс (Източник: Google)

Голямата сватба на дъщеря й

На 14 септември 2019 г. дъщеря й Кали се омъжи за Сет Къри, професионален баскетболист на Филаделфия 76-ърс. Беше красива сватба в Малибу, последвана от голям празник. Едногодишната дъщеря на Кали и Сет, както и двете племенници на Сет Райли и Райън, дъщери на звездата от НБА Стеф Къри, бяха момичета на цветята на церемонията. Булката и младоженеца се хванаха на дансинга, правейки събитието още по-вълнуващо. Стеф Къри беше кумът.

Коя е мистериозната дама в живота на Док?

Док сякаш е намерил нова жена в живота си, въпреки новината за предстоящия им развод. Според докладите Док е сложил ръце около кръста на новата си жена пред бунгалата Сан Висенте в Лос Анджелис. Все още обаче не се разкрива информация за новата му мистериозна приятелка.

Нетна стойност

Нетното състояние на Кристен Ривърс е около 2 милиона долара към октомври 2022 г. Док има успешна треньорска кариера. Той е старши треньор от 1999 г. Започва треньорската си кариера в Орландо Меджик, а след това в Бостън Селтикс. През 2008 г. той спечели титлата в НБА като старши треньор на Бостън Селтикс. Той беше старши треньор на Лос Анджелис Клипърс от 2013 до 2020 г., преди да поеме поста старши треньор на Филаделфия 76-ърс на 3 октомври 2020 г. Като баскетболист и треньор (годишно възнаграждение с Клипърс беше 10 милиона долара), той подписа петгодишна сделка с Филаделфия за умопомрачителните 40 милиона долара, или около 8 милиона долара годишно.

Популярни Публикации