Джуниър Джаян- Нетна стойност, биография, възраст, брак, височина, кариера

Адитян Джаян е роден в Керала актьор, телевизионна личност, предприемач, интернет звезда и медийно лице. Той стана известен в резултат на изключителното си представяне във филми и телевизионни сериали. Той се появява в популярния телевизионен сериал на Balaji Production House „Pavitra Bandhan“.

Освен това в момента той е едно от най-търсените в Интернет, защото съпругата му Амбили Деви го обвинява в извънбрачна връзка с жена в Трисур. По време на интервю тя направи това изявление. Прочетете цялата статия, за да научите повече за изявлението на Адитян Джаян и Амбили Деви.

Бързи факти

Пълно истинско име Адитян Джаян.
Известен като Джуниър Джей.
Дата на раждане 25 юли 1982 г.
Възраст (към 2020 г.) 38 години.
Зодия Лео.
Място на раждане Колам, Керала, Индия.
Националност индийски.
Професия Актьор, модел, интернет лице и медийна личност.
Нетна стойност INR 8-9 Crores (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″
Религия индуски.
каста брамин.
Тегло (прибл.) В килограми: 75-80 кг
образование Завършвам.
Училище/Колеж Домашно обучение.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Семейно положение Женен.
Съпруга Прекрасна Деви.
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Къс.

Джуниър Джаян Биография

Адитян Джаян е роден на 25 юли 1982 г. в Колам, Керала, Индия. Родителите му го кръстиха Венугопал и той е добре известен във филмовата индустрия като „Джуниър Джаян“. Той получи името „Джуниър Джаян“ на чичо си Джаян, известен малаяламски филмов актьор.Завършва основното си образование в местно училище в Колам. Освен това има бакалавърска степен по английски език. Рожденият му ден съответства на хороскопа на Лъва. От малък има интерес към актьорството.

Адитян не е разкрил нищо за родителите си или тяхната професия. Той е израснал в идеални условия. Родителите му никога не са го ограничавали да следва определена кариера. Той принадлежи към кастата на брамините.

Не знаем нищо за неговите братя и сестри, но открихме, че е бил близък с чичо си. Той винаги е следвал стъпките на баща си и се е стремил да бъде актьор. Неговият чичо „Джаян“ му помогна да пробие в южноиндийската развлекателна индустрия.

  Джуниър Джаян

Джуниър Джаян със съпругата си (Източник: Pinterest)

Джуниър Джаян Съпруга и брак

Коя е младшата съпруга на Джаян? Говореше се, че Джуниър Джаян се е оженил за няколко жени, но никой не успя да го докаже. Той се ожени за Амбили Деви през 2019 г. Амбили е добре известна актриса от малаяламски телевизионни сериали. Те се срещнаха за първи път на снимачната площадка на телевизионно шоу, наречено „Seetha“, където работеха заедно и по-късно се ожениха частно. Преди това Адитян беше женен за телевизионна актриса, но бракът приключи с развод.

Амбили, от друга страна, преди това е била омъжена за оператор на име Ловел и двойката има син на име Амарнат. Амбили и Адитян имат син, роден през 2020 г. Те не разкриват много за новороденото.

кариера

Адитян Джаян е добре известен актьор, който се е появявал в множество филми и телевизионни сериали на телугу и малаялам. Той започва кариерата си през 2005 г. с малаяламския филм Maniyarakallan.’ Rajan P Dev беше режисьор на този филм. След това той работи с продуцентската къща Balaji върху ежедневната сапунка „Pavitra Bandhan“. Това шоу се излъчва в Керала за 380 епизода. Беше добре прието.

Освен това той се появи в телевизионния сериал Amma, римейк на хинди телевизионния сериал Meri Maa. През 2016 г. той се появява в телевизионния драматичен сериал Krishna Thulasi. Отличната му игра приковава вниманието на публиката.

Джуниър Джаян Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Джуниър Джаян? Адитян Джаян изкарва добре от актьорската си кариера. Той ще таксува INR 50-60k (приблизително) на епизод от своето телевизионно шоу. Освен това печели пари от реклами и спонсорство. Нетната стойност на Джуниър Джаян се оценява на около 8-9 крори INR към 2022 г. въз основа на грубо изчисление.

Факти

  • Той няма официален акаунт в социалните мрежи. Той може да деактивира акаунти след спора.
  • Амарнат е доведен син на Адитиан.
  • Амбили Деви, неговата съпруга, получи наградата за най-добра актриса в малаяламската филмова индустрия през 2005 г.
  • Съпругът на Амбили Деви беше въведен в малаяламската филмова индустрия от своя чичо Джаян.
  • Той е известен в индустрията под името Джуниър Джаян, дадено му от чичо му.

Популярни Публикации