Езра Милър е обвинен в снабдяване на непълнолетни с наркотици и алкохол

Езра Милър е обвинен в оформяне на Takota Iron Eyes. Родителите на Такота са завели съдебно дело, за да държат актьора далеч от дъщеря си. Милър е обвинен в доставка на наркотици и алкохол на Такота, когато е бил на 14 години. Те също така казват, че Милър има влияние върху живота й и се намесва в училището й. Говори се, че Такота е пътувала с Езра Милър, откакто е избягала от дома си в началото на тази година.

Такота и Езра Милър се познават от 2016 г.

Езра Милър се срещна за първи път с Такота през 2016 г., когато актьорът посети резервата Standing Rock в Северна Дакота, според TMZ. По това време Милър е на 23 години, а Такота е на 12 години. Двамата изградиха приятелство, което продължи години. Съобщава се, че Милър е летял с Чейс Айрън Айс и съпругата му Сара Джъмпинг Игъл в Лондон през 2017 г., за да обиколят продукцията на „Фантастични животни и къде да ги намерим“. Те разкриха, че 25-годишният Езра Милър е давал на Такота бира, марихуана и LSD по време на пътуването. По това време Такота е на 14 години. Твърди се също, че Милър се е опитал да спи на едно легло с Токата, но е бил спрян от придружителя.

  Езра МилърСпоред медийни сметки, Езра Милър доброволно е финансирала обучението на Такота в колежа чрез свързаната с тях организация с нестопанска цел, Quiet. Тя посещава ексклузивния Bard College в Саймънс Рок, Масачузетс, но го напуска през декември 2021 г. Те също така казаха, че дъщеря им живее в дома на звездата във Върмонт без шофьорска книжка, ключове за автомобила, банкова карта и други основни неща.

Когато отишли ​​в резиденцията й през януари 2022 г., открили наранявания по тялото й. Те смятат, че Милър е виновен за нараняванията. Родителите на Такота решили да я вземат у дома, но тя отишла в Ню Йорк, за да види приятеля си. Оттогава се твърди, че двамата пътуват заедно. Такота беше с Езра Милър, когато беше задържан в хавайския клуб.

Родителите й също твърдят, че актьорът се опитва да упражнява влияние върху живота на Такота, така че Милър я инструктира да използва името Гибсън вместо собственото си име. Милър също определи, че Такота трябва да се обръща с местоименията те/те, а не тя/тя.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от @tokatawin

Притесненията на родителите на Takota

Родителите на Такота изразиха своите опасения, като казаха:

Езра упражнява власт над млада тийнейджърка Токата чрез агресия, сплашване, заплаха от насилие, терор, параноя, заблуди и наркотици.

Те твърдят, че Милър е участвал в типично злоупотреба с насилие от интимен партньор, както и сексуално хищническо поведение.

Такота, от друга страна, не е съгласна с родителите си. Тя каза в Instagram,

Бих искал да издам изявление, в което признавам трагедията, която се превърна в публичен разказ, както и предположенията, направени от мое име от моето семейство и приятели относно моята стабилност и други неща.

Тя продължи да казва, че е напуснала колежа, защото е загубила близък приятел:

Напуснах бард преди пет месеца, веднага след като моят приятел и другар Уилям си отиде, психиката ми беше силно засегната и имах нужда от място и време, за да поема загубата.

  Takota Iron

Тя продължи да казва, че Езра Милър е бил там за нея през този период и обвини родителите си, че са манипулативни:

За продължителността на гореспоменатото време, моят приятел Езра Милър е предоставял само любяща подкрепа и решаваща защита. Не се нуждая и никога не съм имал нужда от консерваторство през кратката си зряла възраст.

Тя продължи, като каза:

Твърденията на баща ми нямат никаква тежест и са откровено трансфобични, основани на концепцията, че не съм способен да разсъждавам убедително или да предизвиквам хора от моя род, които са загрижени за моето благополучие. Сега осъзнавам степента на емоционалната и психологическата манипулация, на която бях подложен, докато растях в дома на родителите си.

Тя каза, че търси професионална терапия, за да се справи с тревожността и депресията си:

Аз съм възрастен и имам право да се чувствам господар на собственото си тяло. Писна ми да се тревожа дали служителите ще се появяват редовно, за да ме разделят. Спрях се на терапевт и очаквам с нетърпение да говоря с експерт по психично здраве относно моята тревожност и може би депресия. Това не е ничия работа, моят избор е мой личен и що се отнася до естеството на полицейската намеса в моя случай, тя е ненужна и е загуба на време и ресурси

  Takota Iron

Тя завърши забележката си с твърдението, че е смутена от поведението на родителите си:

Това очевидно предателство и отрова, с които родителите ми и другите решиха да ме накажат, беше много унизително и променящо живота. Взаимоотношенията в живота ми бяха сериозно наранени, най-малкото. Това е ужасно поведение, което трябва да бъде осъдено.

Повече подробности относно проблема ще бъдат оповестени следващия месец, когато делото се гледа в племенния съд на Standing Rock Sioux.

Популярни Публикации