Тиана Хартс - Биография, възраст, гадже, нетна стойност, тегло, височина, кариера

Тиана Хартс е YouTube сензация от Канада. Известната страница на Tiana Hearts в YouTube, „Tiana Hearts“, прави преглед на детски играчки. Освен това тя споделя актуализации „Направи си сам“, видеоблогове, разопаковане и състезания и има над 50 000 абонати. Разгледайте повече за Tiana’s Hearts Възраст, биография, Wiki, тегло, височина, връзка, гадже, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име Тиана Хартс
Дата на раждане 20 януари 2009 г
Възраст 12 години
Хороскоп Водолей
Късметлийско число 5
Щастлив камък Аметист
Щастлив цвят Тюркоаз
Най-доброто съвпадение за брак Водолей, Близнаци, Стрелец
Пол Женски пол
Професия Youtuber
Държава Канада
Семейно положение единичен
Нетна стойност 3 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата кафяво
Височина N/A
Тегло N/A
Националност канадски
Twitter Туитър на Tiana Hearts
Youtube Tiana Hearts Youtube
Instagram Tiana Hearts Instagram
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Тиана Хартс, възраст, семейство

Коя е Тиана Хартс? Тиана Хартс ще бъде на 12 години в момента. Тя е родена в Канада на 20 януари 2009 г. Нейната зодия е Водолей. Тя е родена в Канада от канадски родители, но никога не е изброявала имената им. Освен това няма подробности за нейните братя и сестри. По същия начин тя е от канадска националност и северноамериканска етническа принадлежност. Тя имаше силно желание да стане звезда в социалните медии, защото беше дете.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко високи са Тиана Хартс? Зашеметяващата Тиана Хартс има приятно поведение. Тиана е със среден ръст и здравословно тегло. Точната й височина, тегло и размер на тялото обаче не се разкриват. По същия начин тя има тъмнокафяви очи и кафява коса. Размерът на тялото й обаче може да варира в зависимост от възрастта й поради възрастовия фактор.  Тиана Хартс

Тиана Хартс позира за снимка Източник: Instagram

Социална медия

Тиана Хартс участва в социалните медии. Тя участва в сайтове за социални мрежи като Twitter, Instagram и YouTube. По същия начин тя има около 1,1 хиляди последователи в Twitter, повече от 7,7 хиляди последователи в Instagram и повече от 56,9 хиляди зрители в канала й в YouTube.

Нетната стойност на Тиана Хартс 2022 г

Каква е нетната стойност на Тиана Хартс? Тиана, от друга страна, не е отчела годишния си доход или нетни активи. Въпреки това, според Celebsmoney, нейната нетна стойност се смята, че е между 3 милиона долара към 2022 г.

Професионален живот, кариера и стил на живот

Що се отнася до личния живот на Тиана Хартс, тя започва кариерата си в YouTube. През декември 2014 г. тя стартира своя YouTube канал и направи първата си поява в платформата. Тя постепенно набира популярност, като публикува видеоклипове в каналите си в YouTube, като влогове, разопаковане, състезания и няколко други. Tiana Hearts, нейната влиятелна страница в YouTube, я направи известна като YouTube звезда, която прави ревюта на детски играчки. Тя продължава да има ревюта за играчки за KidToyTesters.

По същия начин, с 2 милиона харесвания, един от най-известните й видеоклипове е Back to School Shopping Haul 2018! СЛАДКИ ученически пособия! По същия начин Пазаруването обратно в училище 2019! School Supplies Haul at Target има 101 000 гледания, а Back To School Shopping Haul 2018 | Target Justice & Walmart има 193 хиляди гледания.

По същия начин други видеоклипове с 381 000 гледания са Huge Justice Winter Fashion Clothing & Accessories Haul! Празнично пазаруване | TIANA HEARTS и HUGE CLAIRE’S BACK TO SCHOOL HAUL 2016! Фантастична сделка! БЕЗПЛАТНИ НЕЩА! събра 289K гледания, докато Claire’s Haul Shopkins Glamour Squad Exclusive Limited Edition Giant Surprise Present Moose Toys събра 176K гледания.

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Тиана Хартс? Съобщава се, че Тиана Хартс е необвързана, според състоянието на връзката й. Тиана е твърде млада, за да се омъжи в момента. Тя е заета както с работата, така и с изследванията си. Въпреки това, тя може да срещне своя чаровен принц в бъдеще и да се обвърже с него. Освен това тя се пази сдържана и не се интересува от никакви провокативни действия.

Факти

  • Tiana Hearts е YouTube сензация от Канада.
  • Известната страница на Tiana Hearts в YouTube, „Tiana Hearts“, прави преглед на детски играчки.
  • Освен това тя споделя актуализации „Направи си сам“, видеоблогове, разопаковане и състезания и има над 50 000 абонати.
  • По същия начин, с 2 милиона харесвания, един от любимите й видеоклипове е Back to School Shopping Haul 2018!

Популярни Публикации