Абдул Хади- Нетна стойност, възраст, етнос, приятелка, височина, кариера

Абдул Хади е известен пакистански актьор, медийна личност, интернет сензация, търговец на имоти, продуцент и звезда в социалните медии. Той стана известен, след като се ожени за популярна актриса от телевизионно шоу на име Ясра Ризви.

Хората се подиграват на Абдул и жена му, защото той е десет години по-млад от нея. Не го интересуваше какво мислят другите хора. Превъртете надолу, за да научите за уикито на Хади, биографията, възрастта, съпругата, фактите и други.

Бързи факти

Пълно истинско име Абдул Хади.
Зодия Водолей.
Възраст (към 2021 г.) 28 години.
Професия Продуцент, търговец на имоти и медийно лице.
Дата на раждане 11 февруари 1993 г.
Националност пакистански.
Място на раждане Аботабад, Пакистан.
Сегашен адрес Карачи, Пакистан.
образование Магистри по бизнес администрация.
Алма матер Университет Гринуич, Карачи.
Религия мюсюлманин.
Нетна стойност PKR 3-4 Crore (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
В метри: 1,7 m.
В сантиметри: 170 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 60 кг.
В паундове: 132 lbs.
Цвят на очите Тъмно кафяво.
Дължина на косата Къс.
Татуировки Нито един.
Цвят на косата черен.

Биография на Абдул Хади

Абдул Хади е роден в Аботабад, Пакистан, на 11 февруари 1993 г. В момента живее в Карачи, Пакистан. Неговият рожден ден наскоро беше отпразнуван със съпругата и семейството му.Завършва основно училище в местно училище в Аботабад. Записва магистърска програма по бизнес администрация в университета Гринуич в Карачи. Той разбира всичко толкова бързо.

Хади обожава родителите си, но не е разкрил много за тях. Ризвана Азам е името на майка му. Никога не е говорил за баща си. Абдул сподели множество свои снимки с майка си в социалните медии.

В детството си играеше със сестра си Джинаан Хюсеин. Джинаан е известна пакистанска актриса, певица, модел и художник. Тя се появява в множество телевизионни предавания, включително Aisey Jiya Jaley, Baba Jani, Rabba Mainu Maaf Kareen и много други.

Абдул практикува исляма и редовно посещава джамията. Не успяхме да намерим неговата каста въпреки обширните търсения в интернет.

  Абдул Хади

Абдул Хади (Източник: Pinterest)

Абдул Хади Гадже, Запознанства

Хади и Ясра Ризви бяха заедно от дълго време. Той се запознава с Ясра чрез сестра й Джинаан Хюсеин, тъй като Джинаан и Ясра са приятели. Ясра Ризви е известна пакистанска актриса и писателка. Тя се появява в няколко телевизионни предавания, включително Woh Dobara, Ustani Jee и Mann Ke Moti.

По време на популярно телевизионно шоу той предлага брак на Ризви. Абдул и Ризви се ожениха в Карачи през декември 2016 г. Двойката има много щастлив брак. Абдул е ​​десет години по-млад от Ясра и хората се подиграват на това, като оставят негативни коментари в социалните си медии.

Двойката е благословена с дете, момче, на 22 май 2021 г. (събота). Те съобщават новината в своите акаунти в Instagram, като публикуват снимки на бебето си.

кариера

Абдул Хади решава да започне собствен бизнес след завършване на MBA, но не е потвърдил дали е започнал бизнес или не. Преди това е работил като брокер на имоти за „Zameen.com“. Освен това получи наградата за най-високи продажби по време на пандемията.

От неговия акаунт в Instagram научихме, че в момента работи за „The Views“. Той препоръчва на хората да закупят добър дом, който е напълно обзаведен. Той винаги изпълнява задачите си предсрочно. Заедно със съпругата си работи и като продуцент на телевизионни предавания и филми.

Абдул Хади Нетна стойност

Колко богат е Абдул Хади? Абдул води охолен начин на живот в резултат на кариерата си. Той би спечелил около 40-45 хиляди рупии от сделките си с недвижими имоти и 60-70 хиляди рупии от продуцирането на телевизионния сериал. Нетната стойност на Абдул се оценява на около 3-4 крори рупии към октомври 2022 г.

Любопитни факти

  • По време на студентските си години Абдул изнесе множество презентации.
  • Той публикува в профила си в социалните мрежи картина, направена от нейната сестра.
  • „Sitaray ki Subah“ покани съпруга на Yasra Rizvi като гост през 2015 г.
  • Неговата емисия в Instagram е пълна със снимки на любимите му хора.
  • Хади обича да чете духовни книги, а любимата му е „Практикувай силата сега“.
  • Работил е като културен разказвач в Пакистан.
  • Абдул Хади обича да прекарва време с приятелите си от гимназията и университета.
  • Със съпругата си той отишъл в ресторант Haveli Restaurant Food Street в Лахор.

Популярни Публикации