Aajeedh Khalique- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, приятелка, кариера

Аджид Халик е тамилски филмов композитор и плейбек певец от Индия. Aajeedh Khalique е победителят в третия сезон на риалити шоуто Super Singer Junior.

Бързи факти

Пълно име: Аджид Халик
Дата на раждане: 19 март 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Риби
Късметлийско число: 8
Щастлив камък: Аквамарин
Щастлив цвят: Морско зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Рак, Скорпион
Пол: Мъжки
Професия: певица
Държава: Индия
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на тяло 40-28-36
Родно място Тируччирапали, Тамил Наду
Националност индийски
Етническа принадлежност азиатски
Религия ислям
образование Колеж Лойола
баща Нисар Ахмед
Майка Шабана Бегюм
Братя и сестри Рошан Рияз

Биография на Aajeedh Khalique

Аджид Халик е роден в Тируччирапали, Тамил Наду, на 19 март 2002 г. В момента е на 19 години. Неговата зодия е Риби. Aajeedh идва от мюсюлманско семейство от средната класа. Той е индиец, който изповядва исляма, според националността му. Нисар Ахамед и Шабана Бегум родиха Аджид. Баща му е нает в частна фирма в Ченай. Майка му пък е домакиня.

Aajeedh Khalique познава брат си Roshan Riyaz от дете. Khalique получава образованието си в Alpha Wisdom Vidyashram Senior Secondary School. Намира се в Тиручирапали, Тамил Наду. Той също така посещава колеж Лойола в Ченай, Тамил Наду. Все още посещава уроци.Височина, тегло на Aajeedh Khalique

Аджид Халик има прекрасно лице и очарователна личност. Той е висок 5 фута и 5 инча (165 см). Aajeedh тежи приблизително 67 kg (147 lbs). Aajeedh има тъмна черна коса и тъмни черни очи. В резултат на това измерванията на тялото му са 40-28-36 инча. Той също така има размер на обувките 9 US. Бицепсите му са дълги 14 инча.

  Аджид Халик

Aajeedh Khalique (Източник: Twitter)

кариера

От детството си Aajeedh Khalique има силен интерес към музиката. Бил е и отличник в училище. Участвал е и в училищни програми. Subahana Begum, майката на Aajeedh, го насърчи да преследва мечтата си да стане певец. Той се появи в риалити шоуто Super Singer Junior 3 през 2011 г. Тогава той беше само на девет години. В резултат на това неговият певчески талант на толкова млада възраст изуми съдиите.

По време на епизодите Aajeedh забавляваше публиката, като пееше различни песни. В резултат на това той стана известен и стана известен. В резултат на това той спечели титлата на шоуто. A.R Rahman, известен певец, му връчи трофея. Поради своята всеотдайност той получава медийно внимание още в ранна възраст. Thikki Thenarudhu, тамилска песен, е издадена от него през 2013 г.

Aajeedh също е изпълнявал песни като Ko Ko Ko, Enakkonndrum Vaanveli и Poovarasam Peepee. Базата му от фенове нараства след издаването на тези песни. В резултат на това той изнася множество сценични изяви в Южна Индия. След това се яви на прослушване за друго риалити шоу. Той влезе в къщата на Big Brother през 2020 г. Участва в Big Boss Tamil 4 като участник.

Освен това той беше изгонен на третата седмица. Той обаче беше спасен, използвайки Безплатния пропуск за изгонване. Освен това той придоби популярност за кратък период от време. Той има огромна база от фенове в своите акаунти в социалните медии. Raaja Sir, легендарният певец, научи Aajeedh да пее. В резултат на това той му е изключително благодарен, че му помогна да стигне до тази позиция.

Aajeedh Khalique Нетна стойност

Колко богат е Aajeedh Khalique? Aajeedh Khalique най-вероятно е бил известен плейбек певец. От детството си той работи неуморно, за да напредне в кариерата си. Aajeedh несъмнено е натрупал значително състояние. Очакваната му нетна стойност обаче все още не е разкрита. Към октомври 2022 г. няма информация за заплатата му. Aajeedh най-вероятно е живял луксозен и щастлив живот с родителите си.

Aajeedh Khalique приятелка, запознанства

Що се отнася до личния му живот, Aajeedh Khalique е изключително личен. Няма информация за семейното му положение. Според източника той все още е необвързан и доволен от статута си на необвързан. Aajeedh може да е зает с кариерата и образованието си в момента. Той винаги е бил мамино момченце и обожава майка си преди всичко.

През детството си Aajeedh Khalique обича да кара колело. Сегашната му страст обаче е крикетът. MS Dhoni е негов голям фен. Освен това, любимото му място за посещение в Швейцария. А бялото е любимият му цвят.

Aajeedh Khalique работи в развлекателната индустрия от дете. Хората го боготворяха заради способността му да пее. Aajeedh никога не е участвал в спорове. Той също не е бил обект на слухове. Успешно е балансирал професионалния и личния си живот. А той е само на 19 години. Той е твърде млад, за да бъде въвлечен в спорове.

Популярни Публикации