Марина Скуерчиати - Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, съпруг

Името на Марина непрекъснато набира популярност сред широката публика от 2014 г. насам, благодарение на ролята й на Ким Бърджис в телевизионния сериал Chicago P.D., спин-оф на телевизионния сериал Chicago Fire, в който Марина също се появява.

Марина Тереза ​​Скуерчиати е роден на 30 април 1984 г. в Ню Йорк, САЩ. Тя е на 37 години. Тя е актриса, участвала в над 20 филма и телевизионни предавания, както и на сцената.

Бързи факти

Истинско име Маринея Скуерчиати
Професия актриса
Рождена дата 30 април 1984 г
Възраст 37 годишен
Родно място Ню Йорк, САЩ
Пълно име Марина Тереза ​​Скуерчиати
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 500 000 долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 5 инча
Тегло 59 кг
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Светлокафяво

Марина Скуерчиати Детство и образование

Роджър Скуерчиати е съдия и професор по право в Калифорнийския университет, а съпругата му Паула, козметик и моден критик, я е отгледала. Тя прекара първите си шест години в Мисисипи с баба си и дядо си, преди да се премести в Лос Анджелис, за да живее с родителите си. Марина посещава Flintridge Sacred Heart Academy, преди да се запише в Northwestern University, където получава бакалавърска степен. в Театъра.Колко висок е Марина Скуерчиати? Височина тегло

Височината на Марина е 5 фута 5 инча (1,65 м), а теглото й е приблизително 130 фунта (59 кг). Нейните мерки са 36-26-36 инча (91-66-91 см), косата й е светлокафява, а очите й са зелени. Така че, ако все още не сте фен на тази добре позната актриса, сега е чудесен момент да станете такъв – просто посетете нейните официални страници и вижте какво предстои, както в професионален, така и в личен план.

Марина Скуерчиати (Източник: Instagram)

Как Марина Скуерчиати Да продължи кариерата си? Професионален живот

Марина започва кариерата си като дете актриса, появявайки се в мюзикъла Лешникотрошачката като Мишка/Полишинел. След това тя се съсредоточи повече върху образованието и се завърна към актьорството едва през 2009 г., първо с второстепенна роля в телевизионния сериал Закон и ред: Престъпни намерения, а след това като Мелани в романтичната комедия, получила одобрение от критиците, It's Complicated, с участието на Мерил Стрийп, Стив Мартин и Алек Болдуин. Две години по-късно тя получава ролята на гост-звезда на Алесандра Стийл в телевизионния сериал Gossip Girl (2011-2012), което увеличава нейната популярност и тя получава няколко филмови роли, включително д-р Сара Бела в комедийния филм Alter Egos (2012) и Dawn в екшън филма Sparks през 2013 г.

Марина постепенно набира популярност и през 2014 г. тя става известна, първо с ролята на Ким Бърджис в изключително популярния телевизионен драматичен сериал Chicago Fire и след това в неговия спин-оф Chicago P.D. Тя се е появявала в над 115 епизода на телевизионния сериал Chicago P.D., което е увеличило нейната популярност и богатство. Тя също се е появявала в отделни филми на популярния франчайз Chicago, като Chicago Med и Chicago Justice.

Марина се появи в трилър-хорър филма Central Park през 2017 г. и имаше поддържаща роля в биографичния филм Marshall за кръстоносния адвокат Thurgood Marshall, който ще стане първият афро-американски съдия във Върховния съд. В момента тя работи върху филма Supreme Ruler, който в момента е в предпродукция и ще излезе през 2019 г.

Марина Скуерчиати Нетна стойност 2022 г

Марина се превърна в известно име за телевизионните драматични сериали от началото на кариерата си, до голяма степен благодарение на ролята си на Ким Бърджис във франчайза на сериала „Чикаго“. И така, мислили ли сте някога за нетната стойност на Марина Скуерчиати към 2022 г.? Според надеждни източници нетната стойност на Squerciati може да достигне 500 000 долара към октомври 2022 г. и изглежда, че ще расте само през следващите години, ако тя продължи да успява в кариерата си.

Кой Марина Скуерчиати да се оженя? Връзка и дела

Каква информация имате за личния живот на Марина? Тя е омъжена за Илай Дж. Кей-Олифант от 2016 г. и двойката има едно дете, дъщеря, родена през май 2017 г. Ели е адвокат, завършила Северозападния университет през 2001 г. и Юридическия факултет на университета Емори с отличие през 2005 г. Започва юридическата си кариера като секретар на почитаемия W. Eugene Davis от Пети окръжен апелативен съд. По-късно Ели работи като сътрудник в O’Leveny & Myers LLP във Вашингтон, окръг Колумбия, след това в Latham & Watkins LLP в Ню Йорк, преди да се присъедини към Massey & Gail LLP.

Социална медия

Популярността на Марина нарасна в социалните медийни платформи, особено Instagram и Twitter, въпреки че е добре позната и във Facebook.

Нейната официална страница в Instagram има над 435 000 последователи, с които тя е споделяла най-новите си професионални начинания, като снимки от снимачната площадка на Chicago P.D., сред много други публикации. Марина е добре позната и в Twitter, където има близо 120 000 последователи, и във Facebook, където има приблизително 115 000 фенове. Марина използва тези социални медийни платформи, за да рекламира кариерата си, както и да споделя подробности от личния си живот, като например обявяването на бременността си през 2017 г.

Факти

  1. Тя обича да пие кафе.
  2. Любимият й цвят е син.
  3. Тя обича юфка

Популярни Публикации