Наоми Байдън- Wiki, възраст, биография, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Наоми Байдън е известен американски студент по право, медийна личност, член на семейството на знаменитост, влиятелен човек в социалните медии и предприемач от Ню Йорк. Наоми е най-голямата внучка на известния политик „Джо Байдън“, според източници. Както всички знаят, Джо е демократ и настоящ (46-ти) президент на Съединените щати.

От друга страна, когато става дума за внучката му, Наоми е адвокат, завършила Юридическия факултет на Колумбийския университет през май 2020 г. В момента тя преследва юридическа кариера. Нека ви кажа, че тя е дъщеря на сина на Джо Байдън, известния американски адвокат Хънтър Байдън.

Наоми Байдън, член на семейство Байдън, стана известна, след като се сгоди за дългогодишния си приятел Питър Нийл. В събота, 4 септември 2021 г., тя обяви годежа си чрез публикация в Instagram. Продължете да четете, за да научите повече за Уикипедия на Наоми Байдън, биография, възраст, съпруг, семейство, височина, тегло, професия, начин на живот, нетно състояние и любопитни факти.Бързи факти

Пълно истинско име Наоми Байдън.
Възраст (към 2020 г.) на 27 години.
Професия Студент по право, медийно лице, член на семейството на знаменитост, влиятелен човек в социалните медии и предприемач.
Дата на раждане 23 декември 1993 г. (четвъртък).
Място на раждане Ню Йорк, САЩ.
образование Следдипломен.
Алма матер Sidwell Friends School.
Колумбийско юридическо училище.
Университетът на Пенсилвания.
Нетна стойност -6 милиона USD (приблизително).
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Козирог.

Биография на Наоми Байдън

Наоми Байдън е роден на 23 декември 1993 г. (четвъртък) в Ню Йорк, САЩ, според източници. От публикациите на Наоми в Instagram разбрахме, че тя празнува рождения си ден на 23 декември всяка година.

Наоми стана известна като член на семейство на знаменитости. Заради семейната си история тя винаги е в медиите. Наоми Байдън е на 27 години, според източници (към 2020 г.).

Байдън се интересува от закона от дете. В ранна възраст тя решава да последва стъпките на баща си и да стане професионален адвокат. Според източници името й е вдъхновено от дъщерята на Джо Байдън Наоми Кристина Байдън, която загина в автомобилна катастрофа, когато беше на една година. Бабата на Наоми, Неилия Хънтър, също загина при катастрофата.

Образование на Наоми Байдън

Нека ви кажа нещо: Наоми Байдън е добре образована жена. През май 2020 г. тя ще завърши следдипломното си обучение в областта на правото в Columbia Law School. Освен това тя продължава висшето си образование в Университета на Пенсилвания.

Наоми, според нейния профил във Facebook, се е записала в Sidwell Friends School, за да завърши гимназиалното си образование. В момента тя се концентрира върху професионалната си юридическа кариера.

Височина, тегло на Наоми Байдън

Наоми живее охолен живот в Съединените щати. Тя често публикува снимки от пътуванията си с приятелите и семейството си в акаунтите си в социалните медии. Наоми също е много загрижена за здравето си. Според IMDB височината на Наоми Байдън е 5 фута 7 инча (в метри, 1,7 м).

Тя поддържа телесно тегло от около 55 килограма (в паундове 121 фунта). Наоми има дълга, копринено руса коса и лешникови очи. Чувството й за хладно обличане подчертава красотата й.

 Наоми Байдън

Наоми Байдън (Източник: Pinterest)

Родителите на Наоми Байдън

Що се отнася до нейното семейство, Наоми идва от утвърдено семейство на знаменитости. Наоми е от бял кавказки етнос. Тя се придържа към християнската вяра. Зодията на Наоми е Козирог, според датата на нейното раждане.

Нейният дядо, „Джо Байдън“, е политик и член на Демократическата партия, според източници. Освен това Джо е 46-ият и настоящ президент на Съединените американски щати. Баба й, от друга страна, беше известен американски педагог.

За съжаление, баба й е убита в автомобилна катастрофа на 18 декември 1972 г. След това Джо Байдън се жени за Джил Байдън през 1977 г. Според източници нейните прадядовци и прадядовци също са били известни американци. Катрин Юджиния Финеган, Джоузеф Р. Байдън-старши, Робърт Нийл Хънтър и Луиз Басъл Хънтър са нейни прабаба и дядо.

Що се отнася до родителите на Наоми, тя е дъщеря на втория син на Джо Байдън, „Хънтър Байдън“. Нека ви кажа, че баща й, Хънтър, е успешен американски адвокат. Името на майка й, от друга страна, е „Катлийн Бюле“. Според източници родителите й се развеждат през 2017 г. поради лични причини.

След това бащата на Наоми се жени за Мелиса Коен през 2019 г. Наоми използва предимно социалните медии, за да споделя детски спомени с членовете на семейството си.

Що се отнася до нейните братя и сестри, Наоми Байдън има две сестри. Имената на сестрите й са Мейзи Байдън и Финеган Байдън. Тя обича да показва снимки на членовете на семейството си. Тя също така сподели множество снимки с братовчедите си, сред които Робърт Байдън II, Каролайн Байдън и Натали Байдън.

Съпругът на Наоми Байдън, брак

Когато става въпрос за Любовният живот на Наоми Байдън , тя има дългогодишна връзка с приятеля си Питър Нийл. Според източници двойката е завършила образованието си заедно. Според докладите Питър е син на двама базирани в Уайоминг ортопедични хирурзи.

Наоми публикува множество снимки на себе си с Нийл в своите акаунти в социалните мрежи. Наоми Байдън и Питър Нийл се сгодиха на 4 септември 2021 г., след като се срещаха дълго време.

Байдън също сподели годежния си пръстен с феновете си в Instagram с надпис Завинаги. Освен това Питър се е появявал на редица събития на семейство Байдън.

кариера

Според публикации в медиите Наоми Байдън в момента се е концентрирала върху юридическата си кариера. Нейният годеник, от друга страна, работи в международна адвокатска кантора във Вашингтон, окръг Колумбия. Освен това Наоми се интересува от политически дейности.

Не само това, но тя се е появявала в редица политически кампании заедно с дядо си, „Джо Байдън“. Наоми работи като сътрудник в адвокатската кантора Arnold & Porter в окръг Колумбия, според източници. Тя работи и върху юридическата си кариера.

Нетната стойност на Наоми Байдън

Нетното състояние на Наоми Байдън се оценява на между и милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

Любопитни факти

 • Наоми е отдадена на дядо си.
 • Тя обича да прекарва времето си с дядо си Джо Байдън.
 • Наоми е единственият член на семейство Байдън, който е активен редовно в социалните медии.
 • Тя публикува множество семейни снимки в различните си акаунти в социалните медии.
 • Официалният й акаунт в Instagram има над 182 хиляди последователи към септември 2021 г.
 • Наоми използва Instagram от 27 април 2012 г.
 • Наоми е изобретател, който с партньора си Питър създава онлайн инструмент.
 • My CARES Act Benefits е името на инструмента.
 • В свободното си време тя обича да кара кънки на лед с приятелите си.
 • Внучката на Джо Байдън е естествен комик.
 • През 2016 г. завършва класа на Тифани Тръмп.
 • Наоми също се е появявала в редица политически събития заедно с дядо си.

Популярни Публикации