Кристофър Куимбо- Wiki, възраст, приятелка, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Кристофър Куимбо е известен предприемач, медийна личност, звезден партньор и онлайн личност от Едина, Минесота, САЩ. Той е виден бизнесмен, който дълги години е бил президент и генерален мениджър на Calabria Company Limited.

Бързи факти

Пълно истинско име Кристофър Куимбо.
Дата на раждане 23 юли 1988 г.
Възраст (към 2022 г.) 34 години.
Националност Американски.
Място на раждане Едина, Минесота, Съединени американски щати.
Сегашен адрес Манила, Филипините.
Професия Предприемач, звезда в социалните медии и звезден партньор.
Нетна стойност USD 4-5 милиона (приблизително).
Зодия Лео.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
образование Завършвам.
Училище/Колеж Единна гимназия.
Университетът на Уисконсин-Медисън.
Калифорнийският университет.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 68 кг

Възраст и ранен живот на Кристофър Куимбо

Родителите му го раждат на 23 юли 1988 г. Според профила му във Фейсбук родното му място е Едина, Минесота, САЩ. Освен това той сега е в Манила, Филипините. Той е на 34 години (към 2022 г.). След като завършва основното си образование, той посещава Edina Senior High School за гимназия от 2001 до 2005 г. Според неговия профил в LinkedIn той завършва Университета на Уисконсин-Медисън през 2005 г. с бакалавърска степен по икономика. Завършил е Wine Executive Program в Калифорнийския университет през 2014 г.

Височина и тегло на Кристофър Куимбо

Кристофър Куимбо е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 68 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите-талията-ханша, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Кристофър Куимбо

Нетната стойност на Кристофър Куимбо

Колко е нетната стойност на Кристофър Куимбо? Кристофър Куимбо има нетна стойност от около 4-5 милиона щатски долара (приблизително) към октомври 2022 г. Бъдещият съпруг на Алодия Госенгфиао води богат начин на живот със семейството си. Той има луксозен дом и го поддържа добре украсен. Освен това той получава компенсация за различни задачи като бизнес и други.

кариера

След като завършва образованието си, Кристофър Куимбо работи в различни среди. Според неговия профил в LinkedIn той е работил като старши бизнес анализатор в Target в продължение на две години. Той е президент и генерален мениджър на Calabria Company Limited от декември 2012 г. (производители на вина Novellino). Той контролира всички местни и международни дела на фирмата и извършва транзакции, които са в полза на компанията. Той отговаря за различни задачи, включително разработване на продукти, управление на акаунти, операции по веригата за доставки, експортни операции, управление на марки, управление на дистрибутори, планиране на търсенето, дигитален маркетинг и други.

Приятелка и срещи с Кристофър Куимбо

С кого се среща Кристофър Куимбо? Кристофър е надарен и интелигентен човек. Досега той успешно пази подробности за личния си живот от ръцете на медиите. Според докладите той се среща с Alodia Gosengfiao от няколко месеца. Те прекарваха много време заедно, а също и един с друг. През април 2022 г. те направиха романса си публичен. Gosengfiao е добре позната филипинска актриса, певица, YouTuber, косплейър и знаменитост в социалните медии.

Алодия и Куимбо обявиха годежа си в акаунтите си в социалните медии на 23 юли 2022 г. Алодия показа зашеметяващия си годежен пръстен на своите последователи. Хората са изключително щастливи от обявяването на годежа им, тъй като Госенгфиао напусна бившата си половинка Уил Дасович, която беше счетена за неподходяща от феновете.

Популярни Публикации