Джон Кейтсби Харингтън - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, срещи

Известният брат на Кит Харингтън е Джон Кейтсби Харингтън . Кит Харингтън е невероятно известен английски актьор. Той е известен с ролята си на Джон Сноу в Игра на тронове. Освен това той е потомък на крал Чарлз II.

Бързи факти

Пълно име: Джон Харингтън
Дата на раждане: 07 януари 1984 г
Възраст: 38 години
Хороскоп: Козирог
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Топаз
Щастлив цвят: кафяво
Най-доброто съвпадение за брак: Скорпион, Дева, Телец
Пол: Мъжки
Държава: Англия
Височина: 6 фута 0 инча (1,83 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 14 милиона долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата светлокафяво
Размер на тяло 43-32-14
Националност Английски
Етническа принадлежност Английски
Религия християнството
баща Сър Дейвид Ричард Харингтън
Майка Дебора Джейн Кейтсби
Братя и сестри Кристофър Кейтсби Харингтън

Биография на Джон Кейтсби Харингтън

Джон Кейтсби Харингтън е роден в Англия на 07 януари 1984 г. Към 2021 г. той ще бъде на 37 години. Сър Дейвид, Ричард Харингтън е името на баща му. Той е успешен бизнесмен. Дебора Джейн Кейтсби е негова майка. Тя е талантлива художничка. Той също има брат, Кристофър Кейтсби Харингтън или Кит Харингтън.

Той е известен актьор в бизнеса. Неговата зодия е Козирог според астрологията. Той е от английски произход и следва християнската вяра. Освен това той е от английски етнос. По отношение на официалното образование, той може или не може да го е завършил. Той обаче никога не е навлизал в дълбочина по въпроса.  Възрастта на Джон Кейтсби Харингтън

Джон Кейтсби Харингтън

Височина и тегло на Джон Кейтсби Харингтън

По отношение на измерванията на тялото, Джон Кейтсби е здрав и привлекателен мъж. Той е висок 6 фута и тежи със здравословно тегло. Очите и косата му са кафяви на тон и има светлокафява коса. В същото време той все още не е разкрил информация за общите си телесни измервания на обществеността. Неговият брат или сестра, от друга страна, има измерване на тялото от 43 инча гърди, 32 инча талия и 14 инча бедра.

кариера

Джон Кейтсби може да бъде партньор във фирмата на баща си или да работи в частния или публичния сектор. Въпреки това нито той, нито членовете на семейството му никога не са го разкривали. Въпреки това, той стана известен в резултат на брат си Кристофър Кейтсби Харингтън, по-известен като Кит Харингтън. Кит е известен британски актьор. Благодарение на превъплъщението си в ролята на Джон Сноу в популярната драматична поредица „Игра на тронове“, той нарасна в популярност и привлече повече внимание.

Silent Hill: Revelation, Pompeii, How to Train Your Dragon 2, Testament of Youth, Seventh Son, Brimstone, How to Train Your Dragon: The Hidden World, Eternals и други са сред другите му филмови участия. Game of Thrones, 7 Days in Hell, Gunpowder, Saturday Night Live, Criminal: UK, Modern Love и други са някои от неговите телевизионни предавания и сериали. Освен това той е английски потомък на крал Чарлз II. Неговият осемкратен прадядо е крал Чарлз II. Сър Дейвид Ричард Харингтън е 15-ти баронет от Харингтън Баронетси, а баща му е 15-ти баронет от Харингтън Баронетси. Сега той е много успешен бизнесмен.

Нетната стойност на Джон Кейтсби Харингтън

Джон се радва на щастлив живот със семейството си. Въпреки че има значителни доходи, той все още не е разкрил нетната си стойност. Брат му Кит Харингтън, от друга страна, има нетна стойност от около 14 милиона долара към 2022 г.

  Джон Кейтсби Харингтън нетна стойност

Джон Кейтсби Харингтън

Джон Кейтсби Харингтън Гадже, запознанство

Преминаване към личния и любовния живот на Джон Харингтън , не е женен и е необвързан. Той обаче може да се среща с някого, въпреки че не е разкрил нищо за това. Кит, от друга страна, е женен за прекрасната си съпруга Роуз Лесли. На сватбата Йоан беше кум. Той също така е откровен за предпочитанията си към пола. Освен това той не участва в никакви проблемни ситуации.

Популярни Публикации